ZOI: S lažnom akreditacijom nadomak Joeu Bidenu

Foto: AFP, Reuters
ZOI: S lažnom akreditacijom nadomak Joeu Bidenu
18.02.2010.
u 10:00
Nenaoružani je uljez ispraćen u hodnik, gdje je nakratko uspio pobjeći prije nego što su ga zaštitari ponovno uhvatili i predali policiji.
Pogledaj originalni članak

Kanadska policija objavila je kako je uhitila čovjeka koji je tijekom ceremonije otvaranja Zimskih olimpijskih igara u Vancouveru s lažnom akreditacijom došao nadomak američkom dopredsjedniku Joeu Bidenu.

Joe Taplin, predstavnik policije, kazao je kako je neimenovani čovjek zaustavljen na otprilike 12 redova udaljenosti od mjesta na kojem je na VIP tribini dvorane BC Place sjedio drugi čovjek Sjedinjenih Američkih Država.

Nenaoružani je uljez ispraćen u hodnik, gdje je nakratko uspio pobjeći prije nego što su ga zaštitari ponovno uhvatili i predali policiji. Taplin je dodao kako Biden ni u jednom trenutku nije bio u stvarnoj opasnosti te kako vjeruje da uhićeni čovjek ima psihičkih problema. Istraga kako je uspio izvesti svoj “igrokaz” još uvijek traje.

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.