Zoran Milanović:

Karamarko mora izaći iz sjene Kolinde Grabar-Kitarović

Foto: Davor Javorović/Pixsell
Zoran Milanović
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
milanović
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
milanović
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
milanović
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
milanović
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
milanović
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
milanović
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
milanović
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
milanović
16.03.2015.
u 16:15
- Pozivam protukandidata na debatu! Ja svaki dan javnosti objašnjavam što radim. Želio bih to isto čuti i od onoga tko se naziva šefom opozicije - kazao je Milanović.
Pogledaj originalni članak

Od monetizacije javnog duga se nije odustalo. O tome je govorio ministar – rekao je premijer Zoran Milanović u Novoj Gradiški.

Na taj način on je odgovorio na pitanje je li mu ministar Hajdaš Dončić ponudio svoju ostavku, budući da je govorio kako će odstupiti ako se odustane od monetizacije. Prema premijerovim riječima, monetizacija je dobra stvar, jer se na taj način smanjuje javni dug, a Hrvatska se "mora izvući iz ralja kamata koje nas ubijaju". Dodao je kako bi on, da je on na mjestu Ustavnog suda, dopustio održavanje referenduma. - Netko je uspio uvjeriti građane da mi namjeravamo rasprodati naše autoceste. Dobro su se organizirali i na galamu uspjeli napraviti pokret koji je štetan za Hrvatsku, štiteći interese cestara – istaknuo je Milanović.

Pozvao Karamarka na debatu

Na upit o Karamarkovoj izjavi da ne voli što ga guraju u konfrontaciju s njim, premijer je odgovorio kako predsjednik HDZ-a mora izaći iz sjene predsjednice države. Volio bi ga, kaže, vidjeti i čuti što on misli o ekonomiji, porezima, ustroju države, europskom vijeću i drugim stvarima.

- Pozivam protukandidata na debatu! Ja svaki dan javnosti objašnjavam što radim. Želio bih to isto čuti i od onoga tko se naziva šefom opozicije. Vrijeme je da se karte izvade na stol i da građani dobiju jasniji uvid o tome tko se to Hrvatskoj nudi za premijera – rekao je Milanović.

>>Dok su mu branitelji bili ispred stana, Milanović plovio s generalom Gotovinom

>>'Supruga mi je rekla da se tu zapravo nije znalo je li to podrška ili prosvjed'

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 64

CR
Crnimata
16:41 16.03.2015.

Izađi ti iz nasih dzepova nedposobni i beodgovorni zgubidane. Cijeli narod je tvoja zrtva vidis ne znas ne zelis sjasi s nasih pleca.

JE
Jelenko18
16:39 16.03.2015.

He he he cuj ovog Milanovica, a da za promjenu popricas sa braniteljima, predsjednicom javno????? Vidi bahatosti! Osjeca se u zraku zoki da ti gori pod petama :) :)

BU
Bulaba
16:31 16.03.2015.

Što ovaj trabunja, majketimile? Mozak mu se potpuno otopio. Kakva sjena, kakvi bakrači.