Izbori u SDP-u

Milanović predao dvostruko više potpisa od Komadine: 'Spreman sam za još jedan mandat'

Foto: Dino Stanin/PIXSELL
Milanović predao dvostruko više potpisa od Komadine: 'Spreman sam za još jedan mandat'
29.02.2016.
u 17:21
– SDP-u nudim sebe, svoju energiju, znanje, borbenost i iskustvo. Naš smjer je jaki SDP za snažnu Hrvatsku i 2. travnja nastavljamo tim smjerom – napisao je Milanović na svojoj Facebook stranici i otkrio da je prikupio 10048 potpisa podrške
Pogledaj originalni članak

Još uvijek aktualni predsjednik SDP-a Zoran Milanović danas je predao potpise podrške kandidaturi na skorašnjim unutarstranačkim izborima u SDP-u. Milanović je prikupio ukupno 10.418 potpisa, a o svemu je javnost obavijestio putem svoje Facebook stranice. 

– Predao sam danas potpise podrške kandidaturi za predsjednika SDP-a. Hvala vam na podršci u cijeloj Hrvatskoj, hvala na prijedlozima, idejama i komentarima koji me dodatno motiviraju da nastavim raditi ovaj posao. Spreman sam na još jedan mandat, a SDP-u nudim sebe, svoju energiju, znanje, borbenost i iskustvo. Naš smjer je jaki SDP za snažnu Hrvatsku i 2. travnja nastavljamo tim smjerom – napisao je Milanović.

Njegov protukandidat Zlatko Komadina potpise za kandidaturu predsjednika SDP-a predao je još u petak.

– Velika mi je čast i zadovoljstvo objaviti da sam prikupio više od 5000 potpisa naših članica i članova iz svih dijelova Hrvatske. Na izborima 2. travnja očekujem većinsku podršku SDP-ova članstva. Svaki glas mi je jednako važan, nebitno je jesam li negdje skupio više, a negdje manje potpisa. Važan mi je i svaki naš član jer svi smo mi SDP. Naša stranka može i mora biti bolja.

Moramo okupljati i osnažiti ljevicu te preuzeti odgovornost za ovu državu. U subotu, 5.ožujka, održat će se sjednica Glavnog odbora na kojoj će i službeno biti potvrđene kandidature i započeti kampanja za unutarstranačke izbore. Ja nastavljam razgovore s članstvom po terenu, važno mi je čuti što vi mislite jer svi zajedno moramo izgraditi bolji SDP – napisao je tada Komadina na svojoj službenoj web-stranici

Treći kandidat za predsjednika stranke Duško Polovina Lungo svoje potpise za kandidaturu još nije predao. Polovina Lungo nije htio otkriti koliko je potpisa do sada prikupio, no naglasio je da će ih predati sutra do 12 sati. 

>>Milanović i Komadina počeli bitku za Zagreb

>>Komadina: Ne bježim ni od čega, mogu se sučeliti o temama iz SDP-a u SDP-u

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 136

DU
Deleted user
17:38 29.02.2016.

Spreman si ti za ludaru...

T7
Toro. 71
17:37 29.02.2016.

Koliko ima potpisa od umrlih????

Avatar ČEPlN
ČEPlN
17:39 29.02.2016.

Na radost HDZ-a. Milanovic je najjaci igrac Hrvatske Demokratske Zajednice!