MILANOVIĆEV DOPIS

SDP odgovorio Mostu: Savez s HDZ-om je u ovom trenutku neodrživ

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
SDP odgovorio Mostu: Savez s HDZ-om je u ovom trenutku neodrživ
14.12.2015.
u 20:45
Podržavamo nastavak bilateralnih razgovora između koalicije Hrvatska raste i MOST-a
Pogledaj originalni članak

Predsjednik SDP-a Zoran Milanović danas je rekao da je prijedlog o formiranju širokog tripartitnog saveza Mosta u namjeri konstituiranja Sabora i formiranja Vlade predstavnicima koalicije Hrvatska raste i ostalih partnera u ovom trenutku neodrživ.

– Međutim, naš stav je da time nisu iscrpljene mogućnosti traženja novih i održivih rješenja. U skladu s drugim zaključkom Glavnog odbora SDP-a, s kojim su se suglasili i partneri Koalicije Hrvatska raste, podržavamo nastavak bilateralnih razgovora između koalicije Hrvatska raste i MOST-a – poručio je Milanović u dopisu.

Glasnogovornik Mosta Nikola Grmoja ranije danas rekao je da je SDP odbio njihove prijedloge o nestranačkom premijeru i trojnoj vladi. Dodao je da će im dati još vremena, a ako ne pristanu, a HDZ pristane, nastavit će razgovore s HDZ-om.

Zaključci Glavnog odbora

 

>> 'Ideja o tripartitnoj Vladi je passe. Možemo razgovarati o nestranačkom premijeru'

>> 'Ako HDZ pristane na oba prijedloga, a SDP nas opet odbije, nastavit ćemo razgovore samo s HDZ-om'

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 99

Avatar Mrki medvjed
Mrki medvjed
20:58 14.12.2015.

Milanoviću nudiš se "crnokošuljašima" kako ih ti nazivaš. U koaliciju i sa crnim vragom išao bi ti zbog vlasti, ali tvoj preveliki ego i manjak političke mudrosti eliminirao te iz svih kombinacija.

Avatar dmitarX
dmitarX
20:50 14.12.2015.

Pa, ko tebe više išta pita..

AN
anihani
21:28 14.12.2015.

zasto nigdje ne pise kako je danas napao Gosp ,Kolindu ,kako je oslovljavao sa ti ,sto ti hoces komu ti pricas ,pokazivanjem prsta ,stiskanjem saka itd ,,,i da je gosp,Kolinda rekla cula sam sto sam trebala ,sjednica se prekida do sutra ,,rekao sto bi ja sutra trebao doci ,,a vi drugi nemojte dolaziti ,,i digao buru za sto da se racuna 3 mandatara iz Dijaspore ,,,,molim zasto niko o tomu ne pise kako je danas dobio napad ,i jos pitao dali se snima sa video nazorom ......