Reakcija HDZ-a

'Županijska vlast može se izboriti za autocestu Zagreb - Sisak!'

Foto: Ivo Čagalj/Pixsell
'Županijska vlast može se izboriti za autocestu Zagreb - Sisak!'
18.06.2013.
u 12:56
- Iako je to državni projekt, županijska vlast može se izboriti da se on realizira. Pored toga, u Saboru sjedi devet zastupnika SDP-ove koalicije iz županije koji se nisu pobunili protiv toga - poručio je Ivo Žinić
Pogledaj originalni članak

Na vijest o prekidu gradnje autoceste Sisak - Zagreb oštro je reagirao HDZ Sisačko-moslavačke županije. Na tiskovnoj konferenciji podsjetili su kako je upravo nastavak gradnje bila jedna od smjernica njihove kampanje za lokalne izbore.

- Iako je to državni projekt, županijska vlast može se izboriti da se on realizira. Pored toga, u Saboru sjedi devet zastupnika SDP-ove koalicije iz županije koji se nisu pobunili protiv toga - poručio je Ivo Žinić, potpredsjednik Županijskog odbora HDZ-a. Da je autocesta najsvjetlija točka za ovaj kraj poručio je Željko Krapljan, predsjednik Gradskog odbora stranke. - Dok sam bio zastupnik, od Sanadera sam zahtijevao da projekt krene, a prijetio sam i da ću izaći iz Sabora. Tako smo krenuli u realizaciju i izgradili smo 20 kilometara i utrošili više od dvije milijarde kuna. Kako autocesta Sisak - Zagreb znači i otvaranje novih radnih mjesta, od projekta se ne smije odustati. Predlažemo da se napravi šest kilometara u prvoj fazi, što ne bi koštalo više od 200 milijuna kuna, i to je izvedivo. Ako ne mogu napraviti dionicu u punome profilu, neka naprave jedan kolnik, pa za koju godinu, kada budu u mogućnosti, i ostatak - zaključio je Krapljan.

>>Zaboravite autocestu od Zagreba do Siska!

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.