Zvijezda TV serije 'Heroji' traži roditelje na Haitiju

Foto: 'LISANDRO SUERO'
Zvijezda TV serije 'Heroji' traži roditelje na Haitiju
13.01.2010.
u 23:33
Kuća u kojoj sam odrastao potpuno je srušena, neki rođaci su poginuli, a mojih roditelja nema, rekli su mi susjedi. Čuo sam da su živi i da su dobro, ali ne znam što je uistinu s njima i oko njih, rekao je Jean-Louis.
Pogledaj originalni članak

Jimmy Jean-Louis, 42-godišnji američki glumac rodom s Haitija, koji je slavu stekao u NBC-oj hit-seriji Heroji, sprema se otputovati na Haiti kako bi pronašao svoje roditelje.

- Kuća u kojoj sam odrastao potpuno je srušena, neki rođaci su poginuli, a mojih roditelja nema, rekli su mi susjedi. Čuo sam da su živi i da su dobro, ali ne znam što je uistinu s njima i oko njih, rekao je Jean-Louis.

Pritisnut siromaštvom i bijedom, Jean-Luis otišao je 1980. u Pariz, gdje je najprije gradio karijeru modela i od zarađenih honorara pomagao roditelje koji su ostali na Haitiju. Glumom se počeo baviti prije 20-ak godina, kada se iz Pariza preselio u Ameriku. Osnivač je Hollywood Unites for Haiti, neprofitne organizacije, čija je misija promicanje sportskog i kulturnog obrazovanja mladih Haićana. Preko te organizacije sada pokušava stupiti u kontakt s obitelji i organizirati pomoć za Haitije.

- S roditeljima sam proveo božićne blagdane i planirao sam se vratiti potkraj siječnja, ali potres je promijenio sve moje planove i otputovat ću odmah, rekao je američki glumac.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

Avatar miletiml
miletiml
02:45 14.01.2010.

boli me racku za njega jel bi za moje roditelje sto napisali stoko jedna

SP
Skole pl.
09:17 14.01.2010.

daj trešnjevka koji je tebi? Pa nisu napisali članak o svakom stradalom. A i da jesu, kome to može smetat. Jadni ljudi. Treba organizirat neku humanitarnu akciju da im se pomogne. Gledajte sad Hrvati što je bijeda. A mi sami po sebi drvljem i kamenjem, a Bog nas u raj smjestio. Jes da nam je politika bjednija od tih ljudi, al bilo bi lijepo da se usporedimo realno, s onima kojima možemo, a ne s kolonijalnim silama koji standard mogu zahvaliti time što su porobili pola svijeta. Sve drugo su priče za malu djecu. Ako mi je to činit da imam standard onda mi ne treba veći od ovog. Pljujemo po sebi, a trebamo svako jutro Bogu zahvalit što smo se tu rodili.