ZBOG RADOVA

Ako se vozite ZET-ovim noćnim linijama, ovo će vas sigurno zanimati: Donosimo detalje

Foto: Boris Scitar/PIXSELL
Ako se vozite ZET-ovim noćnim linijama, ovo će vas sigurno zanimati: Donosimo detalje
23.09.2024.
u 13:15
Iz ZET-a su sve putnike tih linija zamolili za razumijevanje
Pogledaj originalni članak

Umjesto tramvajskih noćnih linija ZET-a, vozit će autobusi. Razlog su, uglavnom, radovi. Iz ZET-a su sve putnike tih linija zamolili za razumijevanje.

Zbog radova na Jadranskom mostu, umjesto tramvaja noćne linije 31, do daljnjega će voziti autobusi. Što se tiče linije 32, od četvrtka 26. rujna do jutarnjeg izlaska tramvajskih linija u ponedjeljak, 30. rujna, isto će na toj relaciji prometovati autobusi. 

A zbog rekonstrukcije terminala Mihaljevac, umjesto tramvaja noćne linije 33 do daljnjega će voziti autobusi, i to na relaciji Jandrićeva - Savišće. Isto tako, od danas pa do jutarnjeg izlaska tramvajskih linija u ponedjeljak, 30. rujna, umjesto tramvaja noćne linije 34 vozit će autobusi.

VEZANI ČLANCI:

OBJAVLJENI DETALJI

VIDEO Predstavljena velika porezna reforma: Evo tko će plaćati porez na nekretnine, a kome rastu plaće

Ministar Primorac je predstavio popis šest zakonskih akata koji se mijenjaju: Zakon o lokalnim porezima, Zakon o porezu na dohodak, Zakon o doprinosima, Opći porezni zakon, Zakon o Poreznoj upravi i Zakon o porezu na dodanu vrijednost. Ministar je zatim prošao kroz svaki od elemenata koje mijenja u ovom poreznom sustavu. Prvi, po njegovu mišljenju i najvažniji, jest unaprjeđenje sustava oporezivanja nekretnina.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.