TRADICIONALNI KONCERT

Albina, Saša Lozar, Šajeta, Franka Batelić i mnogi drugi večeras stižu u Cibonu

26.12.2021.
u 10:53
Ulaz u dvoranu moguć jw samo uz COVID potvrde s QR kodom
Pogledaj originalni članak

Tradicionalni 32. koncert Božić u Ciboni održat će se večeras u 20 sati u KC Dražena Petrovića. Prisutne će pozdraviti i zagrebački gradonačelnik  Tomislav Tomašević.

"Posjetitelji će i ove godine moći uživati u izvedbama vrhunskih glazbenih umjetnika koji će izvesti neke od najljepših božićnih pjesama iz Hrvatske i cijelog svijeta"", poručuju iz Grada.

Albina, Saša Lozar, Šajeta, Franka Batelić, Goran Karan, Bojan Jambrošić, Martina Zadro, Marija Kuhar Šoša i mnogi drugi ovaj će Božić uljepšati izvedbama tradicionalnih božićnih pjesama kao što su Tiha noćVeselje ti navješćujemKyrie EleisonNarodi nam seBožić bili… Sve njih pratit će čak pet zborova i orkestar Gradskog kazališta Komedija tako da će sveukupno više od 200 izvođača publici u Ciboni na blagdan Svetog Stjepana prirediti koncert za pamćenje. Kompletan program ovogodišnjeg Božića u Ciboni nalazi se u priloženoj objavi za medije.

"Ulaz u dvoranu moguć jw samo uz COVID potvrde s QR kodom (cijepljenje, test ne stariji od 48 sati i preboljenje unutar šest mjeseci). Testiranje za posjetitelje ispred dvorane neće biti osigurano kako se ne bi stvarale gužve", napominju organizatori.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.