GLAS

Anka M. Taritaš: Pod izlikom koronavirusa Bandić i HDZ ušutkavaju oporbu

Foto: Patrik Macek/PIXSELL
Anka Mrak Taritaš
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
Anka Mrak-Taritaš - Od deset tisuća kuna na štednoj knjižici 2018. zastupnica Glasa prošle je godine došla do tristo tisuća kuna i još deset tisuća eura, i to, piše u kartici, od prodaje imovine
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
Anka Mrak Taritaš
Foto: Screenshot
Anka Mrak Taritaš
29.04.2020.
u 17:31
- Pozivam Prgometa da posluša i uvaži primjedbe oporbe i da sjednicu održimo u živo, uz prisustvo zastupnika i novinara. Nemojte se skrivati iza ekrana i virtualnih platformi i ušutkavati oporbu pod izlikom korone - poručila je danas Mrak-Taritaš.
Pogledaj originalni članak

Predsjednica GLAS-a Anka Mrak-Taritaš komentirala je odluku predsjednika zagrebačke Gradske skupštine Drage Prgometa (HDZ) o održavanju virtualne sjednice putem aplikacije Hangouts Meet. Njen je zaključak, kako je rekla, da pod izlikom straha od koronavirusa zagrebački gradonačelnik Milan Bandić i HDZ ušutkavaju oporbu.

- Pozivam Prgometa da posluša i uvaži primjedbe oporbe i da sjednicu održimo u živo, uz prisustvo zastupnika i novinara. Nemojte se skrivati iza ekrana i virtualnih platformi i ušutkavati oporbu pod izlikom korone - poručila je Mrak-Taritaš. Ističe da je Ministarstvo uprave u svome mišljenju o održavanju sjednice jasno i nedvosmisleno reklo da se ona može održati uz fizičko prisustvo zastupnika pa nije jasno zašto se Prgomet odlučio na virtualnu sjednicu kad su na dnevnom redu izuzetno važne teme.

Naglasila je i to da sto metara od Gradske skupštine zasjeda Hrvatski sabor, gdje su zastupnici na svojim mjestima i to nikome nije problem. 

- Čak i ako je zgrada Skupštine premala ili oštećena, sve dvorane u Zagrebu trenutno su na raspolaganju, tako da to ne može biti isprika - upozorila je čelnica GLAS-a. 

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

Avatar Ivan Grozni
Ivan Grozni
19:21 29.04.2020.

Moralna vertikala !

IJ
I ja tebi
19:11 29.04.2020.

Ova gospođa stvarno nema obraza jer da ima nebi se nikad pojavila u javnosti. To je ono : Sjela ruga nasred puta svima se ruga a pri njoj ih stotinu.

IL
ilustrator
20:13 29.04.2020.

vjerodostojno je svakodnevno razmišljanje predsjednice stranke koja ima 1.2% potpore birača