KOLAPS SUSTAVA

ANKETA Jeste li zadovoljni autobusnim prijevozom u Zagrebu? Recite nam svoje mišljenje

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
ZET nabavlja nove "sustave za informiranje putnika – displeje"
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
Zagreb: ZET održao Dane otvorenih vrata povodom 133. obljetnice i Europskog tjedna mobilnosti
24.09.2024.
u 09:45
Problemi se bilježe u Dubravi, na području Podsljemena, u Novom Zagrebu i Sesvetama, a putnici nam javljaju da autobusi ponekad propuštaju po dva ili tri polaska te su prisiljeni čekati po sat vremena ili duže
Pogledaj originalni članak

Autobusi svakodnevno preskaču polaske, kasne, a Zagrepčani se pitaju zašto uopće postoji vozni red kad ga se nitko ne pridržava. Kako smo pisali ranije danas, situacija s autobusnim prijevozom u Zagrebu nikad nije bila gora, a riječ više nije samo o zloglasnoj liniji 268.

Problemi se bilježe u Dubravi, na području Podsljemena, u Novom Zagrebu i Sesvetama, a putnici nam javljaju da autobusi ponekad propuštaju po dva ili tri polaska te su prisiljeni čekati po sat vremena ili duže. Je li situacija zaista takvo ozbiljna ili možda ipak nije tako strašno? Odgovorite nam u vašoj anketi, a ako imate vlastitih iskustava, podijelite ih s nama mailom na gradska@vecernji.net. 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 10

SL
slonko
10:31 24.09.2024.

Da kasne, ali ne treba generalizirati. Jer se tramvaji i autobusi kreću gdje i osobna vozila zbog kojih nastaju stalni zastoji. Npr. 17.9. tramvaj broj 9, nešto poslije 9 sati, morao je stati nakon skretanja iz Draškovićeve u Branimirovu jer se ispred zgrade Državnog ureda za statistiku parkirao ogroman kombi, koji je zadnjim krajem bio na tramvajskoj pruzi. Šofera nigdje. Iza zaustavljene 9-ke naslagali su se tramvaji po Branimirovoj i Draškovićevoj. Izlazim, idem pješice, na Glavnom kolodvoru, prvoj stanici, gomila ljudi. I što reći? Poželjeti ogromnu kaznu firmi vlasnici i vozaču kombija!

FD
franjo.durinic
11:46 24.09.2024.

NeMOŽEMO

Avatar neugodan
neugodan
12:34 24.09.2024.

nije problem u ZET-u vec u pretrpanosti cesta ostalim prometalima. Kakve su ovo price? Sto bi bus trebao preletiti guzvu?