Davor Bernardić:

'Apeliram na sve da budu dostojanstveni i ne kopaju rupe'

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
'Apeliram na sve da budu dostojanstveni i ne kopaju rupe'
12.10.2013.
u 11:25
Upitan vlada li u SDP-u strah odgovorio je kako straha nema, a različito mišljenje snaga je SDP-a
Pogledaj originalni članak

 Davor Bernardić, kandidat za šefa zagrebačkog SDP-a gostovao je danas u Intervjuu tjedna Radija 101 te komentirao optužbe premijera Zorana Milanovića kako mora prestati kritizirati Vladu putem medija:

 - Kao SDP-ov zastupnik podržavam sve vladine reforme i nastojanja da Hrvatska izađe iz krize, rekao je Bernardić i dodao kako se s Milanovićem redovito susreće i razgovara.

Upitan vlada li u SDP-u strah odgovorio je kako straha nema, a  različito mišljenje snaga je SDP-a.

 - Kada uđete u političku stranku, niste izgubili osobnu slobodu, ali isto odluke stranačkih tijela moraju se poštivati, rekao je.

O favoriziranju pojedinih kandidata od strane ministara izjavio je kako svi članovi imaju pravo izbora i to nema nikakve veze s Vladom.

 - Polemiziranje sa stranačkim kolegama je beskorisno i moramo pokazati kako možemo surađivati. Svaki dan iz medija saznajem nešto novo o zagrebačkom SDP-a. Apeliram na sve da budu dostojanstveni i da se ne kopaju rupe, rekao je Bernardić.

O činjenici kako se gradonačelnik Bandić i premijer Milanović nisu susreli već dvije godine rekao je kako o najvažnijim stvarima za grad Zagreb utjecaja mogu imati pojedini dijelovi Vlade, ali najveća odgovornost je na gradonačelniku

Osvrnuo se i na slučaj izbacivanja Aleksandre Kolarić iz stranke te rekao kako vjerojatno neće biti kandidat za njegovu zamjenicu.

Na kampanju je potrošio 25.000 kuna i dodao kako je njegova ušteđevina ulog za bolji grad i društvo.

 - Znam kako se u gradu živi, te koji problemi muče građane Zagreba. Dovoljno je pogledati koliki su redovi pred pučkom kuhinjom i zavodom za zapošljavanje. To su problemi koje moramo riješiti, rekao je Bernardić.

>> Oglasio se Bernardić: Misli su mi odlutale pa nisam glasovao

 

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.