Stranka 365 na parlamentarnim izborima

Bandić najavio osvajanje Hrvatske

Foto: Igor Kralj/PIXSELL
konvencija
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
konvencija
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
konvencija
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
konvencija
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
365
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
konvencija
12.07.2015.
u 14:06
Predsjednica GO 365 jest karatistica Ana-Marija Bujas Čelan, dok je i jedna od potpredsjednica bacačica kugle Sandra Perković
Pogledaj originalni članak

Sliku europskog Zagreba preslikat ćemo na europsku Hrvatsku - tim riječima najavio je gradonačelnik Milan Bandić kandidaturu svoje stranke "Bandić Milan 365 - stranka rada i solidarnosti" na sljedećim parlamentarnim izborima. Konvencija, koja je održana danas u Lisinskom okupila je veliki broj, što članova, što podržavatelja samog gradonačelnika, a Bandić je predstavio i vrh Gradske organizacije svoje "365".

Kao predsjednicu gradonačelnik je, kako je sam rekao, odabrao mladu karatisticu Ana-Mariju Bujas Čelan, dok se i za sport odlučio i u potpredsjedništvu stranke. Bacačica kugle Sandra Perković jedna je od potpredsjednica, dok ostala mjesta zauzimaju profesor glazbene kulture Bojan Bertek, donedavni predsjednik GČ Sesvete Marijan Tomurad te pročelnik gradskog Ureda za financije Slavko Kojić.

- Nitko nakon parlamentarnih izbora neće tvoriti većinu bez Stranke rada i solidarnosti - najavio je Bandić koji je s govornice u Lisinskom pozvao i čelnike najvećih hrvatskih stranaka, Zorana Milanovića i Tomislava Karamarka, da "konačno sjednu i počnu surađivati na dobrobit Hrvatske". Kako je rekao Bandić, uskoro će se zaputiti na turneju Hrvatskom kako bi svima predstavio svoj program, koji će ujedno i formirati na obilasku zemljom, prema onome što građane, kako je objasnio, najviše zanima i smeta im.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 57

TO
tomihorvatic1
15:43 12.07.2015.

Bandiću, ako izlaziš samostalno na izbore, ti s time samo pomažeš Milanoviću, a to ti vjerujem nije u interesu.

RK
Realovac.koji.mrzi.hdz.lopine
16:10 12.07.2015.

Bandić će osvojiti 10 do 15 godina Lepoglave

AN
antikamen
16:11 12.07.2015.

cirkusant-patolog