Izbacio člana SDP-a

Bandić opozvao Dragana Vučića iz skupštine Terma Zagreb

Foto: Nino Strmotić/Pixsell
Bandić opozvao Dragana Vučića iz skupštine Terma Zagreb
15.03.2010.
u 19:58
Gradonačelnik mu je oduzeo punomoć da u ime grada potpisuje odluke skupštine Terma. Povod tome bila je namjera Ine, ali i SDP-a, da u upravi Terma smijeni Davora Havraneka, kojeg se još doživljava “bandićevcem”.
Pogledaj originalni članak

Draganu Vučiću (SDP), predstavniku grada u skupštini Terma Zagreb (zajedničkoj tvrtki Ine i grada), gradonačelnik Milan Bandić oduzeo je punomoć da u ime grada potpisuje odluke skupštine Terma. Povod tome bila je namjera Ine, ali i SDP-a, da u upravi Terma smijeni Davora Havraneka, kojeg se još doživljava “bandićevcem”, čime bi gradonačelnik izgubio kontrolu nad tom tvrtkom.

Nakon što je Inin predstavnik u skupštini Termi Vladislav Brkić potpisao Havranekovu smjenu, očekivalo se da će to učiniti i Vučić. Kako doznajemo, na sastanku održanom u petak Vučić to nije učinio, a naš izvor pretpostavlja da je tomu razlog to što SDP još nije odlučio hoće li se riješiti Havraneka.

Neodlučnost svoje bivše stranke iskoristio je Milan Bandić potpisavši 10. ožujka opoziv Dragana Vučića. Tako je Bandić oduzeo SDP-u mogućnost da odlučuje o Havranekovoj sudbini. Naime, nakon što je Vučić opozvan, predstavnik gradske uprave u skupštini Terma bit će Bandić ili netko koga on opunomoći. (mš/VLM)

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

OB
-obrisani-
01:52 16.03.2010.

Hebemti,pa svagdje ima SDP-ovca, di god se okreneš. I furt nekaj mutiju.I furt nekaj rashebeju. Zanima me ko mi je poslal 1 uplatnicu za sve režije, pa mi napisao 1 člana više za vodu. A nemaš se kome žaliti.Nema telefona za reklamacije,još mi i retrogradno zaračunaju i kamate. Banda,pljačkaši, ne bum vam platil ono kaj nisam popil.