Radovi pri kraju

Bandić prošetao "umivenim" Maksimirom i pohvalio rad Dinama

Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
Bandić prošetao "umivenim" Maksimirom i pohvalio rad Dinama
12.07.2011.
u 23:47
Glasine kako postoje tajanstveni investitori s Bliskog istoka koji bi dalje ulagali u stadion Zoran Mamić nije htio komentirati
Pogledaj originalni članak

"Umiveni" stadion GNK Dinama danas je posjetio i zagrebački gradonačelnik Milan Bandić koji je čvrstim i brzim korakom u roku pola sata izvršio "inspekciju" na Maksimirskoj 128.

- Od ruiniranog stadiona koji je kamen spoticanja zadnjih 20 godina napravili su što se može napravit, spasili što se moglo spasiti, tribine umili novim sjedalicama i napravio se teren kao na Wembleyu - pohvalio je gradonačelnik.

Ipak, nije mogao ni ovaj put prešutio kako je stadion jedna od bolnih točaka. Naime, potrošilo se gotovo 600 milijuna kuna u nadogradnju i rekonstrukciju tribina, a da stadion i dalje među građanima slovi kao ruglo metropole. No i dalje će na godišnjoj razini Grad klubu davati nešto više od devet milijuna kuna kako bi pomogli u redovnom održavanju zagrebačkog nogometnog hrama.

Zadovoljan je i Zoran Mamić, sportski direktor Dinama. Međutim, na pitanje hoće li se i dalje ulagati ili je ovo kraj oživljavanju stadiona, Mamić je odgovorio: - Grad je vlasnik stadiona i oni donose odluku hoće li se dalje od ovoga investirati. Mi kao klub nismo u mogućnosti niti nemamo sredstva s kojima bi to radili. Vjerujemo da ćemo ovim poticati sve ljude u gradu Zagrebu, u Skupštini, i da će naći snage i sredstva i organizirati dodatne radove da i s vanjske strane i okolina stadiona bude kako dolikuje.

Glasine kako postoje tajanstveni investitori s Bliskog istoka Mamić nije htio komentirati već je kazao da je klubu u fokusu da što prije pridobe kvalitetne i solventne sponzore.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 15

CP
copy paste
05:08 13.07.2011.

- \'Od ruiniranog stadiona koji je kamen spoticanja zadnjih 20 godina\' ----------------------------------------- a šta im je to ruinirani.jel to neka nova englesko hrvatska nova rijeć ili su samo mislili napisat -od uriniranog stadiona....he he.majke vam ga ruinirane i urinirane.

DU
Deleted user
06:45 13.07.2011.

Izvana gladac, iznutra jadac! A tko to financira. Zagreb? Bandić? Vjerojatno kad je on došao u inspekciju a Mamić tako srcedrapateljno objašnjava što bi Grad trebao napraviti. Vaše ruke u našem džepu!

CH
chemica
01:32 13.07.2011.

Kada je to Milan Bandić bio na Wembleyu pa zna kakav je tamo travnjak? Pardonček, naš veliki gradonačelnik se u ama baš sve razme pa je ovakvo, kao i svako drugo pitanje koje dovodi u sumnju njegove gotovo božanske intelektualne sposobnosti jednostavno suvišno. Vječno živio i još duže uništavao naš grad u skladu sa željama njegovih stanovnika izgubljenih u vremenu i prostoru. Opali ljudi s kruške pa baš na travnjak \"wembley-a\".