VARŠAVSKA

Bandić se prošetao Varšavskom, a prosvjednici mu vikali: 'Lopove!'

Foto: Pixsell
bandić, varšavska (1)
Foto: Pixsell
bandić, varšavska (1)
Foto: Pixsell
bandić
Foto: Pixsell
bandić
Foto: Pixsell
bandić, varšavska (1)
Foto: Pixsell
bandić, varšavska (1)
19.05.2010.
u 23:10
Milan Bandić odlučio se večeras prošetati Varšavskom ulicom, ali prosvjednici su ga ispratili zvižducima i povicima.
Pogledaj originalni članak

Gradonačelnik Zagreba Milan Bandić u pratnji Duška Ljuštine večeras se prošetao Varšavskom ulicom, ali je 'zaradio' burno negodovanje okupljenih prosvjednika koji još uvijek 'stražare' u Varšavskoj. Kad je Bandić prošao pokraj prosvjednika nisu propustili iskazati svoje nezadovoljstvo svojim gradonačelnikom. Prosvjednici su mu  vikali "lopove, lopove", te zviždali za njim i Ljuštinom, te im čak i huktali.

Bandić je 'stoički' podnio negodovanja građana, te se spremno smiješio fotoreporterima.

U utorak se u Varšavskoj ulici i na Cvjetnom trgu okupilo gotovo 4000 građana, koji su mirno prosvjedovali protiv nastavka radova investitora Tome Horvatinčića koji želi sagraditi prilaznu rampu podzemne garaže u sklopu projekta Cvjetni prolaz. Već tada su osim Tome Horvatinčića, prosvjednici najviše prozivali upravo Milana Bandića, tvrdeći da je gradonačelnik pogodovao privatnom investitoru, a ne svojim građanima, te mu poručivali "Ostavka, ostavka! Spakiraj kofere!" .

>>Jelavić: Ako se investitor povuče, netko treba za to snositi posljedice pa i organizatori prosvjeda

U četvrtak novi prosvjed
Prije dva dana su prosvjednici srušili ogradu gradilišta, koja je tako postala glavna prosvjedna zona. Aktivisti Zelene akcije podigli su improvizirani šator i borave u njima. Novi prosvjed najavljen je za 18 sati u četvrtak, a aktivisti su najavili i prosvjedni marš u smjeru zagrebačkog poglavarstva.

>>Uskok istražuje izdavanje papira za gradnju u Varšavskoj

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 131

AM
amarila
22:21 20.05.2010.

Konacno da se neko sjetio istrazivati muljaze korumpiranog gradonacelnika Bandica ! Bit ce tu puno posla kad se pocmu istrazivati svi poslovi koje je namjestio svojim rodjama i kumovima uz odredjenu proviziju!

OB
-obrisani-
22:28 20.05.2010.

@kamocemo bravo i ja kad cujem ili se sjetim one glasace koji su htjeli glasati za njega kao predsjednika, spopadne me muka a tada sam im govorio od dva zla treba birati manje jer ne mogu glasati za covjeka za kojega znam da je lopov odgovori su bili kao pa on je nesto i napravio za zagreb katastrofa nije ni cudo da se onda tako razmahao u svojim lopovlucima kad su gradjani munjeni ali doc ce maca na vratanca

OB
-obrisani-
22:16 20.05.2010.

svi cemo bit sretni sto smo se rijesili parazita od gradonacelnika u zagrebu..naravno, govorim o pravim zagrepcanima, ne onim koji su to postali zadnjih 15-tak godina .. ..BANDIC..vidimo se u LEPOGLAVI...rezervirana je soba, all inclusive.