Vinska akademija

Beljska vina i specijalitete opisao Oz Clarke

Foto: Rajko Polić
Beljska vina i specijalitete opisao Oz Clarke
30.04.2013.
u 21:57
Clarkov rezime je da je sve pojedinačno, vina i hrana, vrhunski proizvod, ali je k tome u duhu autohtonog i autentičnog baranjskog gastronomskog štiha
Pogledaj originalni članak

Jedno od najpoznatijih svjetskih vinskih nepca i pera, na Vinskoj je akademiji opisao svoj doživljaj beljske, količinom i kakvoćom za svjetsku scenu spremne „prinčevske kapljice“ te je (s)ljubio primjerice sa somom u sjemenkama, jelenom na baranjski, slaninom i suhim šljivama s roštilja, kulenom u puretini ili kolačem s duplom
čokoladom i tako redom. Sve to iz restorana Kormoran i kreacije Siniše Brkovića i suradnika, a prezentaciji su nazočili i znani hrvatski poštovatelji vrhunske kapljice uključujući i direktora Agrokorove vinarske proizvodnje Horvata, enologa Francema, osnivača Vinskog festivala Dropuljića, promicatelja vina Karlosa i druge.

Clarkov rezime je da je sve pojedinačno, vina i hrana, vrhunski proizvod, ali je k tome u duhu autohtonog i autentičnog baranjskog gastronomskog štiha ponuda s imenom i prezimenom, koju vrijedi svrstati u torbu životnih turističkih iskustava.

JAMES GANDOLFINI

Bivša supruga je pomahnitala nakon razvoda! Nabrajala starlete s kojima ju je varao i seksualne devijacije u kojima je uživao

Sit javnog pranja prljava obiteljskog rublja, Gandolfini je samo kratko komentirao da u njenim navodima nema istine te da su braku presudili psihički problemi s kojima se odbijala suočiti. Ljubavnu sreću pronašao je u zagrljaju bivše manekenke Deborah Lin. Vjenčali su se u ljeto 2008. u njezinu rodnom Honoluluu, a kum im je bio glumčev sin. Nakon što su postali ponosni roditelji djevojčice Liliane Ruth, činilo se kako su se Gandolfiniju sve kockice posložile. Sudbina je, međutim, za njega imala drukčiji plan.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.