o holdingu

Bernardić: Građanima komunalne usluge ne smiju poskupjeti

Foto: Anto Magzan/PIXSELL
Bernardić: Građanima komunalne usluge ne smiju poskupjeti
26.09.2013.
u 11:53
Također je poručio da je jedina šansa Zagreba novi investicijski ciklus te da se u Zagrebu mora realizirati projekt tehnološkog parka Nikola Tesla, ali i otvoriti novih deset tisuća hostelskih smještaja.
Pogledaj originalni članak

– Vodit ćemo računa o zaštiti radnika i građanima kojima cijena komunalnih usluga ne smiju poskupjeti – poručio je Davor Bernardić nakon što su sindikalni povjerenici zatražili da se na današnjoj sjednici ne raspravlja o izdvajanju Holdingovih podružnica.

Bernardić je tom prilikom poručio da je restrukturiranje Holdinga jedini pravi put da se stabilizira poslovanje, ali kako su za to potrebni projekti, a ne Powerpoint prezentacije te da se jasno zna pod kojim uvjetima i kako će se nešto izdvajati.

Poručio je da je SDP nakon što je primio i razgovarao sa sindikalcima tražio jasan plan izdvajanja. Također je poručio da je jedina šansa Zagreba novi investicijski ciklus te da se u Zagrebu mora realizirati projekt tehnološkog parka Nikola Tesla, ali i otvoriti novih deset tisuća hostelskih smještaja.

>>'Jesmo za privatizaciju, ali ne za privatizaciju na hrvatski način'

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.