Prijave u tijeku

Besplatni kampovi za djecu: Prijave za squash ili kuglanje

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Besplatni kampovi za djecu: Prijave za squash ili kuglanje
30.12.2013.
u 12:23
Ove zimske praznike za djecu su organizirani zanimljivi besplatni sportski kampovi. Prijavite svoju djecu na vrijeme
Pogledaj originalni članak

Ovih zimskih praznika za učenike osnovnih i srednjih škola organizirani su besplatni kampovi koji će djeca sigurno obožavati. U tijeku su prijave za squash kamp, organiziran u suradnji sa SQUASH towerom, najvećim squash centrom u državi. Ovaj kamp započinje 8. siječnja, traje do 10. siječnja, a održavat će se u jutarnjim satima. Squash kamp vode ovlašteni instruktori europske squash federacije. Reketi i loptice (oprema) su osigurani. Prijave za squash kamp primaju se na broj telefona 6196 666 do 5.siječnja 2014.

Osim squasha, djeca mogu besplatno uživati i u kuglanju. U suradnji sa Zagrebačkim kuglačkim savezom i skybowlingom organiziran je i besplatni kamp za kuglanje za učenike osnovnih i srednjih škola. Bowling kamp počinje 7. siječnja i traje do 10. siječnja, te će se održavati u jutarnjim satima između 09 i 12 sati. Oprema je osigurana, a kamp vodi Saša Petković, ovlašteni instruktor bowlinga.  Prijave za kamp primaju se na telefon 4102 222 do 4. siječnja 2014 godine.

>>Učenicima OŠ Trnsko učenje zabavnije uz pomoć Večernjeg lista

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.