Europski tjedan mobilnosti

Evo gdje danas ne možete automobilom u centru Zagreba

Foto: Ivica Galović/Pixsell
Evo gdje danas ne možete automobilom u centru Zagreba
22.09.2015.
u 09:19
Gradskim ulicama od Trga bana Josipa Jelačića, Jurišićeve, Palmotićeve, Boškovićeve, Andrije Hebranga, Gundulićeve, Ilice, Mesničke, Demetrove, lirskog trga i Radićeve ulice promet će biti dozvoljen isključivo vozilima javnog gradskog prijevoza, specijaliziranim vozilima za prijevoz osoba s invaliditetom, kao i interventnim, komunalnim i taksi vozilima
Pogledaj originalni članak

"Dan bez automobila" dio je aktivnosti u sklopu bogatog programa Europskog tjedna mobilnosti koji organizira Grad Zagreb kao nositelj projekta. Tijekom današnjeg dana, utorka 22. rujna, od 8 do 22 sata, bit će zabranjen promet užim gradskim središtem.

Gradskim ulicama od Trga bana Josipa Jelačića, Jurišićeve, Palmotićeve, Boškovićeve, Andrije Hebranga, Gundulićeve, Ilice, Mesničke, Demetrove, lirskog trga i Radićeve ulice promet će biti dozvoljen isključivo vozilima javnog gradskog prijevoza, specijaliziranim vozilima za prijevoz osoba s invaliditetom, kao i interventnim, komunalnim i taksi vozilima.

Tradicionalnom vožnjom biciklima završit će i ovogodišnji Tjedan mobilnosti.

Pozivamo sve vozače na koje se odnosi spomenuta zabrana prometa da središtem grada putuju vozilima ZET-a, uz preporuku korištenja javnog gradskog prijevoza i tijekom cijele godine.

>> Finski šoferi o Zagrepčanima: Tu svi nešto čavrljaju

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.