u utorak

Bez vode Jalševečka, Sveta Barbara, Trstenik, Medvedski i Fuljatkov breg

Foto: Goran Jakuš/Pixsell
Bez vode Jalševečka, Sveta Barbara, Trstenik, Medvedski i Fuljatkov breg
05.06.2014.
u 14:03
Vodoospkrba i odvodnja privremeno isključuje cjevovod iz sustava zbog radova, pa se stanovnici mole za razumijevanje
Pogledaj originalni članak

Zagrebačke ulice Jalševečka, Sveta Barbara, Trstenik, Medvedski breg, Fuljatkov breg i odvojci, u utorak 10. lipnja neće imati pitke vode.

Nestanak je samo privremen, od 8 do 18 sati, i to zbog radova na magistralnom cjevovodu, koje izvodi Vodoopskrba i odvodnja.

Radovi će, navodi Vodoopskrba, biti neprestani sve do 18 sati, pa se potrošači mole za strpljenje i razumijevanje, a vodu će moći uzimati iz autocisterne s oznakom Pitka voda.

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.