Nove kante na Trgu

Bile su bijele pa zelene. I sad su crne...

Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
31.03.2016., Zagreb - Na glavnom gradskom trgu osvanuli novi kosevi za smece. Radnici uzurbano mijenjaju stare koseve za smece s novim kosevima. Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
koš za smeće Trg
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
koš za smeće Trg
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
koš za smeće Trg
01.04.2016.
u 20:00
Bijele su se kante zamijenile zelenima prije četiri mjeseca, a sad su postavili ponovo nove
Pogledaj originalni članak

Bijele kante, postavljene na gradske ulice prije tri godine, nedavno su zamijenjene zelenim city-box koševima za smeće od inoksa.

Sedamsto novih koševa, rečeno je tada, bit će smješteno u ulicama po centru grada, a ujedno će sadržavati i reklamne panoe. Po želji onoga tko na kanti plati reklamu, mijenjat će se boja koša.

Je li se to dogodilo s koševima na Trgu bana Jelačića, gdje su radnici jučer odnosili zelene i donosili one tamnije, gotovo crne boje, nismo uspjeli saznati.

>>U pješačkoj zoni novi 'city-box' koševi za smeće i reklame

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 6

Avatar dras32
dras32
12:35 02.04.2016.

Neki rođo je kupio stroj za pravljenje tih kanti pa treba isplatit investiciju a valjda nešto i zaradit. A umjesto unificiranih kanti bar u strožem centru grada koji kako kažu je srednjoeuropski, glavni trg će ličit na luna park, svakih par kanti druge boje. Bolje da poskida one nosače reklama sa krovova koji su ostali, ono užasno ružno izgleda, gore nego dok su na njima bile reklame.

DU
Deleted user
01:53 02.04.2016.

U svim bojama ko i Bandić.

VI
Vito
07:21 02.04.2016.

Bile su bijele pa zelene. I sad su crne... ________ milanče najavljuje još crnije dane za Zagreb i Hrvatsku. _______ Zaštićeni spomenik arhitekture, neboder na Jelačićplacu imao je svijetli, aluminijski, omotač, milanče ga je odjenulo u crninu _______ Ovo što sad radi iz središnjeg trga je urbanocid ________ Pogledajte slike, jednostavno se ljudi ne mogu kretati slobodno, a visina tog rugla je nakaradna ________ Koliko nas to košta???? ______ I gdje su završili nehrđajući koševi za smeće???? __________ Osnovna cijena cijena za nehrđajući čelik 1.4301 u limu debljine do 2 mm kreće se oko 1.070 €/t do 1.080 €/t _________ Netko se dobro obogatio na tom otpadu, zar ne?