25. rođendan Božićnog piva

Božićno pivo krijepi i kuhano, s đumbirom, cimetom i medom

Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
pivo
Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
pivo
02.12.2014.
u 22:14
Zagrebačka pivovara na Adventu na Zrinjevcu predstavila je novi koncept ispijanja
Pogledaj originalni članak

Božićno pivo Zagrebačke pivovare danas je proslavilo 25. rođendan.

Dobila je boca i novu etiketu koju je dizajnirao Rene Bachrach Krištofić, a u sklopu Adventa na Zrinjevcu prolaznike su počastili i novim, kuhanom božićnim pivom.

– U Europi je tradicija zimi kuhati pivo za promrzle goste u samostanu, odakle dolaze recepti. Prošao sam stare engleske i njemačke kuharice - rekao je Željko Šatović Gula, koji je osmislio okus kuhanog božićnog piva, u koji je stavio cimet, muškatni oraščić, đumbir, smeđi šećer i med. Na Zrinjevcu će se moći kupiti za 13 kuna, a daljnja prodaja ovisi o tome kako će pivo prihvatiti posjetitelji.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar Niškorist
Niškorist
13:08 14.12.2014.

Razočaran sam kuhanom vodom sa dodatkom vina za 13 kn