Uključite se i vi!

Brojni poznati podržali humanitarnu akciju "Trčimo za dijete 31"

Foto: Facebook
trčimo za dijete
Foto: Facebook
trčimo za dijete
Foto: Facebook
trčimo za dijete
Foto: Facebook
trčimo za dijete
Foto: Facebook
trčimo za dijete
Foto: Facebook
trčimo za dijete
Foto: Facebook
trčimo za dijete
Foto: Facebook
trčimo za dijete
Foto: Facebook
trčimo za dijete
17.05.2016.
u 18:32
Utrka će se održati ove nedjelje, 22. svibnja 2016. godine, u parku Maksimir. Službeni početak programa je u 10 sati, a start utrke predviđen je za 12 sati. Utrku su podržale i brojne poznate osobe, među kojima su Janica Kostelić, Nina Badrić, Ivana Husar Mlinac, Daniel Delale, Davor Dretar Drele, Dino Rađa...
Pogledaj originalni članak

Humanitarna organizacija Marijini obroci (Mary's Meals Croatia) u suradnji s HUM-om (Hrvatska udruga mladih) i Debatnim klubom organizira humanitarnu utrku "Trčimo za dijete 31" kako bi zajedno podigli svijest o Marijinim obrocima i tako dosegnuli još više gladne djece kojima ćemo osigurati svakodnevni obrok na mjestu obrazovanja.

Utrka će se održati 22. svibnja 2016. u parku Maksimir. Službeni početak programa je u 10 sati, a start utrke predviđen je u 12 sati. Svojom kotizacijom od 50 kuna nahranit ćete jedno dijete sljedećih pet mjeseci. Osim glavne utrke na pet kilometara, istodobno će se odvijati i dječja utrka na 800 metara. Utrku su podržale i brojna poznata lica, među kojima su Janica Kostelić, Nina Badrić, Ivana Husar Mlinac, Daniel Delale, Davor Dretar Drele, Dino Rađa i brojni drugi...

Foto: Facebook

Za sve one koji neće biti raspoloženi za trčanje pripremljen je i dodatni sadržaj. Djeca će se moći prijaviti na "Potragu za blagom", dok će ljubiteljice mode na aukciji moći licitirati za odjevne predmete koje su velikodušno donirali hrvatski dizajneri (Nebo, Pavlin, ELFS, Ivan Alduk, Sara Lončarić, Salut dizajn, Zoran Aragović, Loré), a svi prilozi od licitacija bit će donirani Marijinim obrocima. Cijeli program bit će popraćen dobrom atmosferom uz zabavne glazbene sadržaje.

Prijave za odrasle su moguće klikom na link: https://docs.google.com/forms/d/1uo3IN2MPjNvwPEGjHR3wkbOxozWMH3LE_M6BuislR9s/viewform?c=0&w=1
ili na dan utrke u Maksimiru. Za dječju utrku prijave su na dan utrke prilikom dolaska.

Predloženu kotizaciju od 50 kn za odrasle i 10 kn za djecu možete donirati uplatom na naš račun u Zagrebačkoj banci (HR7923600001102102666) ili prilikom podizanja brojeva u Maksimiru na dan same utrke.

Foto: Facebook

Misija Marijinih obroka jest djeci u najsiromašnijim dijelovima svijeta pružiti jedan obrok dnevno na mjestu obrazovanja. Za prehranu jednog djeteta godišnje u najsiromašnijim zemljama svijeta prosječno je potrebno 120 kn. Marijini obroci svojim djelovanjem danas hrane 1,101.206 djece.

Više o samom programu „Trčimo za dijete 31 – Tvojih 5 za njihov svijet“ možete saznati na našoj web stranici www.marysmeals.hr.

>>Zečić svirao na najvećoj hrvatskoj akciji Marijinih obroka

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.