u slast!

Brunchom u MUO započinje najukusniji tjedan u godini

Brunchom u MUO započinje najukusniji tjedan u godini
28.09.2013.
u 09:30
Rezervacije za 7. American Express Tjedan restorana već se zaprimaju, a hoteli su se pridružili akcijom "Na koktel u hotel"
Pogledaj originalni članak

Sedmi po redu  American Express Tjedna restorana Hrvatska održat će se od 4. do 13. listopada, a ovoga puta u akciji vsudjeluje čak 74 restorana koji zadovoljavaju stroge kriterije organizatora.

Rezervacije se već zaprimaju, a početak manifestacije bit će proslavljen u nedjelju uz Brunch u 12 sati u atriju restorana Muzej u Muzeju za umjetnost i obrt u Zagrebu.

Restorani sudionici manifestacije pripremit će sitne zalogaje kako bi razdražili vaša nepca prije samog početka Tjedna restorana Hrvatska. Ulaz je slobodan za sve posjetitelje, a broj gostiju je ograničen. Ulaznice za Brunch možete podići u restoranu Muzej do subote 28. rujna 2013.

Uz želju da se pridružimo svjetskom trendu ispijanja koktela prije večere, u akciju Tjedan restorana Hrvatska uključuju se hoteli visoke kategorije s hotelskim barovima. Pod sloganom “Na koktel u hotel”, za vrijeme trajanja akcije Tjedan restorana Hrvatska, hotelski će barovi svakog dana 100 minuta, od 18.00 do 19.40 sati, nuditi koktele po promotivnim cijenama od 20 - 25 kn.

U akciji sudjeluju: Esplanade Zagreb Hotel (Esplanade 1925 Lounge & Cocktail Bar), Sheraton Zagreb Hotel (Cafe Imperial i Piano bar), ARCOTEL Allegra Zagreb (Joe\'s Bar), Double Tree by Hilton Hotel (Hilton), Spa Golfer Hotel iz Spa & sport resorta Sveti Martin i Hotel Amfiteatar iz Pule.

Jelovnike svih restorana sudionika manifestacije možete pogledati na web stranici Tjedna restorana.

Svaki jelovnik je slijed od tri jela (predjelo, glavno jelo i desert) po fiksnoj cijeni od 100 kn. Većina restorana u ponudu uključuje aperitiv ili čašu vina. Vrijednost ponuđenih jela u redovitoj je ponudi minimalno 50 % veća. 

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.