BROJ MJESTA JE OGRANIČEN

CeKaTe na Knežiji organizira edukaciju o očuvanju starih sorti

Foto: CeKaTe
CeKaTe na Knežiji organizira edukaciju o očuvanju starih sorti
03.10.2024.
u 15:30
Edukatorica Sunčana Pešak, završila je studij uređenja krajobraza na Agronomskom fakultetu u Zagrebu, a daljnjim usavršavanjem stekla je diplomu permakulturne dizajnerice.
Pogledaj originalni članak

Centar za kulturu Trešnjevka poziva sve građane na još jedan ciklus besplatne edukacije o održivom razvoju, ekologiji i urbanom vrtlarenju. Ovaj put edukacija je usmjerena na načine na koje održavamo stare sorte, a besplatna radionica će se održati u subotu od 10 do 11,30 sati u Mjesnom odboru Knežija u Albaharijevoj ulici na broju 2, javljuju iz CeKaTE-a.

Edukatorica Sunčana Pešak, završila je studij uređenja krajobraza na Agronomskom fakultetu u Zagrebu, a daljnjim usavršavanjem stekla je diplomu permakulturne dizajnerice. Osim rada u struci, trenutno je programska koordinatorica Hrvatskog saveza udruga ekoloških proizvođača. 

POVEZANI ČLANCI:

Na radionici je broj mjesta ograničen na 15 sudionika, a prijaviti se može putem obrasca. Program je financiran kroz Plan potreba VMO Knežija i provodi se u suradnji s Centrom za kulturu Trešnjevka.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.