ADVENT U ZAGREBU

Dio kućica na Adventu mogao bi ostati prazan

Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
Dio kućica na Adventu mogao bi ostati prazan
26.10.2021.
u 11:37
Mjesec je dana do nekad najveće gradske manifestacije. A adventske kućice tek se trebaju dodijeliti, program zbog koronavirusa još nije do kraja definiran, i dalje se dogovara hoće li Grad ipak “na sebe” preuzeti infrastrukturu, odnosno osigurati struju do “pokretnih naprava za prigodnu prodaju i ugostiteljske usluge”. I pitanje je hoće li se morati raspisivati drugi krug natječaja jer je moguće da neke kućice neće imati zakupca.

Ovaj sadržaj je dostupan samo za Premium korisnike Večernjeg lista.

Pretplatite se na sadžaj s potpisom.

Mjesečni pristup - 39 kn/mj

Pristup Večernji Premium sadržaju do otkazivanja, mjesečna naplata

  • Prvi mjesec 9 kuna (samo za nove korisnike)


Komentari 9

DR
DrugZoka
12:08 26.10.2021.

Advent se premješta za Prvi Maj,

ST
stefj
12:15 26.10.2021.

Ništa od Adventa ove godine, pitanje i slijedeće. Tomašević i ekipa zaziru od bilo kakvog kontakta s privatnim sektorom, pa tako je i ovdje izostao dogovor što i kako bi bilo dobro napraviti... Smisao Adventa nisu samo kobase, već cjelokupna ponuda i doživljaj. Ako nema klizališta, bit će puno manje ljudi, ako se centar zabave preseli sa Zrinjevca, onda tamo ljudi niti neće doći... A što sad, kao što je tu već napisano, valjda se špara novac za proslavu 1. maja ili za financiranje neke parade...

FR
franc251
19:37 26.10.2021.

senf uvodi novi prazmik 11.lipnja, dan izlaska iz ormara. R.Borić je dala inreview pa se dotakla i te teme. Štedi se za to.