Za svakog po nešto

DiVan predstavio adventski vodič za one koji žele van ili ostati kod kuće

Foto: Igor Soban/PIXSELL
Zagreb: Predstavljanje Divanovog adventskog vodiča
Foto: Igor Soban/PIXSELL
Zagreb: Predstavljanje Divanovog adventskog vodiča
Foto: Igor Soban/PIXSELL
Zagreb: Predstavljanje Divanovog adventskog vodiča
26.11.2021.
u 14:15
Ove godine rade dvostruki sadržaj i sve pod geslom - Ili pališ lampice ili pališ van. Za one koji će u kvalitetan adventski provod nude se preporuke za mjesta i događanja, kako u Zagrebu tako i u obližnjim hrvatskim gradovima.
Pogledaj originalni članak

Kad dođe vrijeme Adventa, neki ljudi jedva čekaju izaći na ulice i uživati u mirisima, okusima i zvukovima Božića. Drugima, pak ,sve to ide na živce, pa ne žele ništa drugo doli ostati kod kuće uz televizor i uživati u dobrim filmovima i serijama. Kako bi i jedni i drugi ovih božićnih blagdana imali nešto zanimljivo za provesti večer, startup DiVan predstavio je za njih vlastiti adventski vodič. 

- Do ove je rasprave došlo već prošle zime kad smo svjedočili prvom skromnom Adventu. A ove je godine ta polarizacija izraženija nego zimus. Nekako smo se podijelili na hejtere i ljubitelje Adventa, a o tome se ne raspravlja samo u online, nego i offline svijetu. Zbog toga smo odlučili tome stati na kraj i pomiriti sukobljene strane. Naime, prepirkama u ovo najveselije doba godine nema mjesta - pojasnila je Matina Tenžera, voditeljica projekta. 

Ove godine rade dvostruki sadržaj i sve pod geslom - Ili pališ lampice ili pališ van. Za one koji će u kvalitetan adventski provod nude se preporuke za mjesta i događanja, kako u Zagrebu tako i u obližnjim hrvatskim gradovima. A za one koji bi ipak ostali doma nude se prijedlozi filmova i glazbe, video recepata za još neiskušana adventska jela ili intimnijih izleta uz ograničen broj ljudi. 


A budući da je temeljna funkcija startupa DiVan da tijekom cijele godine donosi relevantan i svjež sadržaj kroz preporuke što posjetiti i gdje dobro jesti, ova priča za njih ne završava s krajem prosinca. Naime, na izmaku godine lansiraju nešto što nije TV, ali jest show - i to onaj posvećen društvenom životu. Tako u njihovoj YouTube emisiji uz iskusni radijski dvojac za DiVanov šank sjedaju poznati i malo manje poznati akteri društvene scene koji se prisjećaju najjačih dnevnih i noćnih provoda, preporučuju najzabavnija mjesta u gradu te spremno odgovaraju na najčudnije smišljene izazove.


- Možda ih nećete prepoznati kad ih vidite, ali će vam biti jasnije čim progovore - Bruno Bucić i Nela Simić nekadašnji su glasovi Stojedinice, a Bucića već godinama slušate na Otvorenom radiju. S druge strane, upravo je Simić bila jedna od pionirki podcasta u Hrvatskoj. Ovaj dvojac vrlo trijezan od prosinca pa tijekom cijele 2022. vozi show U afteru… jer svi vole after - kažu DiVanovci. 
 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.