U 10 sati

Djelatnici Zračne luke Zagreb najavili štrajk u četvrtak

Foto: Željko Lukunić/PIXSELL
Djelatnici Zračne luke Zagreb najavili štrajk u četvrtak
18.11.2013.
u 22:12
Podsjetimo, djelatnici su zadnji put štrajkali prije dvije godine jer je Uprava Zračne luke Zagreb odbijala potpisati novi Kolektivni ugovor koji bi zaštitio postojeću razinu prava radnika u slučaju koncesije.
Pogledaj originalni članak

Neprovođenje odredbi Zakona o radu i Kolektivnog ugovora, nezadovoljavajući postupci nadležnog Ministarstva, navodna namjera ne pridržavanja zakona i ugovora davatelja koncesije, odnosno, Vlade RH i Koncesionara razlozi su štrajka djelatnika Zračne luke Zagreb koji će se održati u četvrtak u 10 sati.

Iako Uprava Zračne luke Zagreb smatra da je štrajk neopravdan, djelatnici žele prekinuti postupak mirenja, pa će cijeli dan provesti u štrajku, no najavljuju kako će razvoj događanja koordinirati s avio prijevoznicima kako bi čim više umanjili štetu. Podsjetimo, djelatnici su zadnji put štrajkali prije dvije godine jer je Uprava Zračne luke Zagreb odbijala potpisati novi Kolektivni ugovor koji bi zaštitio postojeću razinu prava radnika u slučaju koncesije.

>> Zračna luka Zagreb zatvorena u petak od 11 do 16 sati zbog štrajka

LADY GAGA:

Pljuvali su me i govorili da smrdim, da sam nakaza. Sa samo 15 godina pala sam u duboku depresiju

I kada se već činilo da je za Lady Gagu samo nebo granica, razotkrila je sebe u odličnom dokumentarcu "Five Foot Two", koji prikazuje sasvim drugo, obično, ali i nesigurno i prilično ranjivo lice ove svestrane umjetnice. U tom filmu moglo se čuti da se nije nikad osjećala dovoljno ugodno u svojoj, "običnoj" koži te da se nije mogla pojaviti na pozornici i pjevati samo začešljane kose.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.