kvartovska tribina

Dođite na tribinu za Novi Zagreb-zapad u Svetu Klaru

Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
Dođite na tribinu za Novi Zagreb-zapad u Svetu Klaru
19.02.2014.
u 14:50
Mrkšina 40a 
Tribina se održava u društvenom domu Sveta Klara, večeras u 18.30 sati
Pogledaj originalni članak

Peta Večernjakova kvartovska tribina “Želite li bolji kvart” namijenjena stanarima gradske četvrti Novi Zagreb-zapad održava se večeras u društvenom domu Sveta Klara, Mrkšina ulica 40a u 18.30 sati.

Na jednosatnoj raspravi, u suradnji s gradskim pročelnicima, njihovim suradnicima, te predstavnicima Holdinga stanari ove gradske četvrti tako će dobiti odgovore na brojne pitanja među kojima su svakako najinteresantnija gradnja novih dječjih vrtića na području četvrti kao i obnova i izgradnja novih škola.

Stanari ove gradske četvrti uoći tribine Večernjakovom su timu dostavili više od 150 pitanja čije ćemo odgovore objavljivati nakon održane tribine u tiskanom i internet izdanju.

Ulaz na Večernjakovu kvartovsku tribinu koja se održava u suradnji s Gradom Zagrebom, besplatan je za sve stanare gradske četvrti Novi Zagreb-Zapad, a svi će gosti dobiti i svoj primjerak Večernjaka.

Oni stanari koje svoje pitanje ne uspiju postaviti na samoj tribini isto će moći ubaciti u Večernjakovu kutiju koja će se nalaziti ispred ulaza u dvoranu društvenog doma.

Večernjakovi čitatelji sve do početka tribine svoja pitanja, probleme ali i prijedloge za bolji život u našim gradskim četvrtima mogu proslijediti na mail: gradska@vecernji.net ili pozivom na broj 6300-455.

Večernjakov tim će i nakon održane rasprave, zajedno s našim čitateljima, pozorno pratiti sva obećanja kao i njihovu realizaciju.

>>Stanari Novog Zagreba-zapad žele odvodnju, školu...

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.