bicikl i film

Dvadeset veličanstvenih kreće biciklom iz Zagreba u Motovun

Foto: Žarko Bašić/PIXSELL
biciklistička karavana (1)
Foto: Žarko Bašić/PIXSELL
biciklistička karavana (1)
Foto: Žarko Bašić/PIXSELL
biciklistička karavana (1)
23.07.2013.
u 09:00
Stalno sam se vozila javnim prijevozom, no prije dvije godine doživjela sam prosvjetljenje, kaže Iva koja će na festival biciklom
Pogledaj originalni članak

Oduvijek volim film, a bicikl mi je u zadnje dvije godine postao bitniji nego fakultet, žene i ostalo... Postao je dio mene. Zato se jako radujem ovoj avanturi, ona spaja moje dvije ljubavi – komentirao je 21-godišnji Damir Martinović biciklističku karavanu od Zagreba do Motovuna koju organizira udruga Moj bicikl i Motovun film festival.

Dvadeset veličanstvenih, kako ih je jučer u prostorima udruge Moj bicikl u Tomašićevoj ulici predstavila predsjednica udruge Darinka Jug, sutra u 8 sati s Bundeka kreće na avanturu dugu 318 kilometara da bi putem promovirali pozitivne ideje, kreativnost, filmsku kulturu i vožnju biciklom. 

Podršku im je pružio i gradonačelnik Milan Bandić. 

– Put će trajati tri dana. Pozivamo sve da nam se pridruže kroz mjesta i gradove kojima ćemo prolaziti, pa bilo to pet ili pedeset kilometara – poručila je Jug. 

Kao glavni cilj ovo ljeto Iva Radošević sebi je zacrtala upravo Motovun film festival jer tamo nikad nije bila. 

– Karavana je odlična ideja i jedva čekam krenuti. Stalno sam se vozila javnim prijevozom, no prije dvije godine doživjela sam prosvjetljenje. Našla sam neki stari bicikl i od tada ga vozim svaki dan. Čak i zimi – kazala je studentica Iva Radošević.

>>Od Amsterdama do Bruxellesa biciklirali za gradsku knjižnicu

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.