uskrsni vodič

Evo kamo odvesti djecu u vrijeme uskrsnih blagdana

Foto: Igor Kralj/PIXSELL
Evo kamo odvesti djecu u vrijeme uskrsnih blagdana
26.03.2013.
u 10:56
Besplatno skijanje na Sljemenu, igraonice i radionice. Izbor je šarolik
Pogledaj originalni članak

Eko Akademija

Sve o životinjama i prirodi djeca mogu naučiti od 31.ožujka do 6. travnja kroz igru i kreativne radionice. Ulaznica je 70 kn, a uključena je užina, piće i desert.

Igraonica Kockica

Igraonica na Kvatriću od 25. do 29. ožujka sprema kamp posvećen lego kockicama; od 7.30 do 17 sati. Cijena po danu je 150 kn, uz koju dolaze doručak, ručak i užina.

Radionice i igraonice

Centar za kulturu novi Zagreb, Trg Narodne zaštite 2, do 29. ožujka od 10 do 14 sati organizira besplatne igraonice i radionice. Više informacija na 6140-190.

Besplatno skijanje

Organizirano je besplatno skijanje za učenike osnovnih i srednjih škola, ali i za studente. Dovoljno je doći na skijalište Sljeme i preuzeti dnevnu kartu na blagajni. Mladim je Zagrepčanima ovo osigurao Gradski ured za obrazovanje, kulturu i šport kroz Program aktivnosti. Skijati se može svakim danom do 1. travnja, osim na Uskrs.

Sport s Odmorkom 

Do 29. ožujka svi s Odmorko iskaznicama mogu besplatno otići na bazene (Utrina i Mladost), u Atletsku igraonicu u Atletski klub Dinamo-Zrinjevac ili postati dio Biciklističkog kluba u Kranjčevićevoj.

Igra i zabava 

Udruga Loodo na adresi Poljačka ulica 17 do 29. ožujka organizira zabavne radionice za djecu do 4. razreda osnovne škole. Od 16.30 do 18.30 sati do petka nudi se program ispunjen glumom, igranjem, pjesmicama... Cijena je 50 kuna po danu.

Modeliranje i crtanje

Kulturni centar, Božidara Magovca 17, nudi besplatni program do 28. ožujka gdje će učenici modeliranjem, crtanjem i slikanjem napisati pismo prijatelju iz drugog grada ili države, naučiti žonglirati raznim rekvizitima i zabaviti se uz društvene igre.

Uskrsna radionica 

Centar za kulturu Trešnjevka, Park stara Trešnjevka 1 nudi besplatne radionice za učenike osnovnih i srednjih škola svaki dan od 10 do 13 sati. Kroz zabavu i druženje djeca će izrađivati ukrase i oslikavati pisanice.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.