NASTAO ZASTOJ

FOTO Nevjerojatna scena na Glavnom kolodvoru: Djevojka zakasnila na tramvaj pa napravila kaos

Foto: Ljiljana Haidar Diab
Foto: Ljiljana Haidar Diab
09.10.2024.
u 18:59
Nemili događaj završio je na način da su putnici koji su čekali na stanici počeli kritizirati i vrijeđati djevojku, a neki su se htjeli i fizički obračunati jer im nije bilo jasno zašto je promet zaustavljen
Pogledaj originalni članak

Mlada djevojka revoltirana time što vozača tramvaja broj 9, koji je već zatvorio vrata i krenuo, na njezino mahanje nije htio stati i pustiti ju da uđe, stala je ispred tramvaja na stanici na Trgu kralja Tomislava i nije pustila da tramvaj krene dalje, što je izazvalo zastoj tramvaja koji su se nagomilali iza 9.

Unatoč upozorenju vozača da se makne te kako će zvat policiju, djevojka je i dalje stajala i bahato govorila neka zove policiju i da neće krenuti dok on ne otvori vrata. Nemili događaj završio je na način da su putnici koji su čekali na stanici počeli kritizirati i vrijeđati djevojku, a neki su se htjeli i fizički obračunati jer im nije bilo jasno zašto je promet zaustavljen zbog jedne djevojke, koja kao da je sama na svijetu nije marila za ostale putnike koji su strpljivo čekali svoje tramvaje. 

- Vozač ju je slikao i nadam se da će policija odraditi svoj posao i reagirati te kažnjavati takvo nedolično ponašanje - ispričala nam je čitateljica koja je svjedočila sceni.

POVEZANI ČLANCI:

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 25

GA
Gajger
19:05 09.10.2024.

Zasigurno glasačica gradonačelnikove stranke. I on je započeo karijeru valjanjem po cesti.

AN
AntePortas9
19:16 09.10.2024.

Tako je i TT započeo svoju političku karijeru: ležanjem na cesti i vezanjem lancima. Možda je ovo bila promocija neke buduće gradonačelnice ili predsjednice ili premijerke.

SL
slavenZadravec
19:23 09.10.2024.

Odavno nam u zakonu nedostaje kazna za zaustavljanje (plus odšteta putnicima) javnog prijevoza. Za ovakve pametnjakovićke, ali i vozače koji svojim nesrećama ili parkiranjima ...