u centru grada

FOTO Ogromno stablo srušilo se kod zagrebačkog vrtića: 'Nakošeno je od srpnja, netko je mogao stradati'

Foto: Čitatelj
Srušilo se stablo kod Vrtića Izvor
Foto: Čitatelj
Srušilo se stablo kod Vrtića Izvor
14.12.2023.
u 14:21
Situacija je sanirana i promet se sada normalno odvija Deželićevom, ali čitatelj upozorava kako je moglo doći do tragedije
Pogledaj originalni članak

Da nije bilo žica koje su usporile pad drveta, netko je mogao ozbiljno stradati. Riječi su to našeg čitatelja koji nam je dojavio kako je u Deželićevoj ulici nedaleko Dječjeg vrtića Izvor jutros palo stablo i blokiralo promet. 

Na fotografijama je vidljivo kako se stablo doslovno izvalilo i palo posred cijele prometnice. U trenutku pada, opisuje nam čitatelj, jedan je automobil prolazio prometnicom, ali na svu sreću stablo su usporile žice pa je vozač na vrijeme uspio reagirati.

Foto: Čitatelj
Srušilo se stablo kod Vrtića Izvor

Situacija je sanirana i promet se sada normalno odvija Deželićevom, ali čitatelj upozorava kako je moglo doći do tragedije. Naime, od srpanjskih oluja koje su ljetos pogodile Zagreb, staro stablo stoji nakošeno i bilo je samo pitanje vremena, domeće, kada će se ovo dogoditi. 

>>VEZANI ČLANCI: 

-Ovuda svakodnevno prolaze roditelji s djecom, vrtić je blizu,a tu je i Klaićeva bolnica, netko je mogao ozbiljno nastradati, a sve zbog toga što se nitko nije odlučio pozabaviti tim stablom koje očigledno nije održavano kako treba-zaključuje čitatelj. 

>>VIDEO: Rijeka Sava izlila se iz korita zbog jakih oborina

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 12

ZA
Zagrebčanka
15:53 14.12.2023.

Bravo! Šteta što Tomašević nije slučajno bio ispod..

DU
Deleted user
15:21 14.12.2023.

U Bolničkoj cesti u parku ispred bolnice vise ogromna stabla nagnuta od nedavne oluje i to kada bi palo zdrobilo bi i kuće na drugoj strani. Treba ih skratiti sa strojevima dok ne bude prekasno.

Avatar Tombstone
Tombstone
15:25 14.12.2023.

Nema izlaze is takvih situacija dok je ovaj sadasnji cirkus u gradskoj vlasti. Da se I krenulo s rusenjem stabla odmah bi zeleni ili tko zna tko protestirao.