SKRIVAO U KUĆI

FOTO Uhićen u Dugom Selu: Zagrebački policajci pronašli amfetamin te punilo za za povećanje mase droga

Foto: PUZ
PUZ: Pretraga kuće u Dugom Selu
Foto: PUZ
PUZ: Pretraga kuće u Dugom Selu
Foto: PUZ
PUZ: Pretraga kuće u Dugom Selu
18.10.2024.
u 11:20
Po dovršenom kriminalističkom istraživanju osumnjičeni je u zakonskom roku uz kaznenu prijavu, predan pritvorskom nadzorniku
Pogledaj originalni članak

Zagrebački policajci dovršili su istragu nad 30-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela neovlaštena proizvodnja i prometa drogama. – Provedenim kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je osumnjičeni protivno odredbi članka 3. Zakona o suzbijanju zlouporabe droga, na za sada neutvrđen način, a radi daljnje preprodaje nabavio veću količinu amfetamina koji je potom sakrivao, vagao i prepakiravao u kući na području Dugog Sela – javlja Policijska uprava zagrebačka. 

Naime, jučer je tijekom policijske pretrage kuće i drugih prostorija na području Dugog Sela kojima se koristi osumnjičeni pronađeno je ukupno 19,5 grama amfetamina pakirane u jednu vrećicu, digitalna vaga za mjerenje težine s tragovima droge, punilo za povećanje mase te vrećice s tragovima droge. Po dovršenom kriminalističkom istraživanju osumnjičeni je u zakonskom roku uz kaznenu prijavu, predan pritvorskom nadzorniku.

VEZANI ČLANCI:

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.