dovršeni radovi

FOTO Ulica Svetice zasjala u novom ruhu, dobila je novi asfalt ali i biciklističku stazu

Foto: Grad Zagreb
FOTO Ulica Svetice zasjala u novom ruhu, dobila je novi asfalt ali i biciklističku stazu
25.08.2023.
u 15:46
Iznos od oko 375.000 eura, za obnovu Ulice Svetice, izdvojen je iz gradskog proračuna, iz Programa asfaltiranja nerazvrstanih cesta
Pogledaj originalni članak

Novo ruho ovih je dana dobila jedna od najprometnijih zagrebačkih ulica, Svetice, a obnovljena je na dijelu od Branimirove do Budakove ulice. 

Naime, uređen je kolnik zbog čega je sada, kažu iz Grada, ugodnija i sigurnija za pješake, bicikliste, ali i vozače. Također, uvođenjem biciklističke infrastrukture, dodaju, omogućen je brz i siguran prolazak biciklistima, a suvremenim prometnim rješenjima postiže se bolja protočnost prometa.

VEZANI ČLANCI: 

– U navedenoj ulici izvedeni su radovi zamjene asfaltnog zastora koji se financiraju iz Programa asfaltiranja nerazvrstanih cesta I. reda za 2023. godinu, a koji je donijela Gradska skupština. Kroz spomenute radove obnovljen je asfaltni zastor na dužini od 385 m, odnosno 8 750 četvornih metara prometnice te je uspostavljena nova prometna regulacija – stoji u priopćenju. 

Iznos od oko 375.000 eura, za obnovu Ulice Svetice, izdvojen je iz gradskog proračuna, iz Programa asfaltiranja nerazvrstanih cesta.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.