instagram

Fotografiju tjedna snimila je ‘andrea’

Foto: andrea
Instagram
Foto: bluecroatia
instagram
Foto: ilifeincroatia
instagram
Foto: Karlo Rosandić
instagram
Foto: Ivona Rizen
instagram
Foto: Meliha Vuković
instagram
Foto: sergio
instagram
Foto: Romana Dugandžija
instagram
Foto: Tanja Krakar
instagram
Foto: Tanja Krakar
instagram
10.04.2015.
u 12:58
Šaljite fotografije i na Instagramu ih označavajte ih s #Vecernji kako bi ušle u izbor za objavu na portalu Vecernji.hr
Pogledaj originalni članak

"Na slici se vidi zbivanje, prizor ima radnju...", jezgrovita je ocjena Večernjakova urednika fotografije Borisa Ščitara koji je fotografiju smjene počasne satnije Kravat pukovnije na tržnici Dolac izabrao kao najbolju ovoga tjedna na Instagramu, među svim slikama označenima hashtagom #Vecernji.

Autorica koja ima sreću i povlasticu da joj fotografija Kravat pukovnije bude objavljena u novinama navedena je kao andrea.

Pozivamo vas da i dalje snimate Zagreb, bilježite u gradu sve što smatrate privlačnim i zanimljivim i ne zaboravite uslikano staviti na Instagram i označiti s #Vecernji.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

MI
mica1111
12:05 16.04.2015.

...aaaa dragi Bože...pa tko bira ove fotke...motiv nije loš,ali kompozicija užas...trebalo je napraviti bolji crop...zatim ljudi su podeksponirani...trebalo je to doraditi u LR i posvijetliti...trebalo se povuć unatrag za dva koraka i odmah bi fotka bila bolja...ovako loše...a autor ni ne zna gdje su mu greške,jer su početničke...

BL
Blomberg
18:37 10.04.2015.

A sliku je pokvarila " vjecna " gradjevinska skela na katedrali, cudi me da grad to dozvoli, za sve te godine vec se mogao napraviti novi toranj. Abzocke.