dobar zalogaj

Gastroguštanje za 100 kuna u Tjednu restorana

Foto: 'Davor Puklavec/PIXSELL'
Gastroguštanje za 100 kuna u Tjednu restorana
08.03.2013.
u 11:30
Do 17. ožujka u pedesetak restorana diljem Zagreba moći će se rezervirati mjesto i iskušati specijaliteti
Pogledaj originalni članak

Udruga građana Urbani nomadi, ponukana dosadašnjim uspjehom, još jednom organizira manifestaciju nazvanu “Tjedan restorana”.

Urbani nomadi udruga je koja okuplja stručnjake s višegodišnjim iskustvom u području marketinga i komunikacija, a partneri i savjetodavci su im udruge koje se bave gastronomskim i enološkim konzaltingom te marketinške kompanije. Tjedan restorana koncept je prenesen iz SAD-a, a u Hrvatskoj se održava dva puta godišnje, u proljeće u Zagrebu te u jesen u ostatku zemlje. U Zagrebu sudjeluje čak 50-ak restorana, a gotovo dvostruko u ostalim gradovima. Tijekom deset dana od danas do 17. ožujka, uključujući dva vikenda, oživjet će gastronomska scena, a restorani će ponuditi menije za 100 kuna – točnije, predjelo, glavno jelo i desert.

No, kako ne bi ostalo samo na tome, uključili su se i eminentni zagrebački hoteli koji su ljubiteljima dobrog zalogaja i druženja uz hranu ponudili koktele po promotivnoj cijeni od 20-ak kuna.

Ozren Drobnjak, kreativni direktor manifestacije, ističe kako većina restorana u ponudu uključuje i aperitiv ili čašu vina. Dodatne informacije o rezervacijama i restoranima koji su uključeni u akciju mogu se vidjeti na stranici www.tjedanrestorana.com.

>>U 'Tjednu restorana' slijed od 3 jela od sto kuna i povoljni kokteli

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

ER
EUGEN ROMMEL
11:48 08.03.2013.

za te novce se tri čovjeka mogu najesti!

SO
Somelier
13:00 08.03.2013.

U pravim restoranima kroz Sloveniju nude Menue po 9 do 10 Eura.

OB
-obrisani-
14:30 08.03.2013.

To je čista pljačka: za 100 kuna – točnije, predjelo, glavno jelo i desert!