Gotovo 10 000 posjetitelja predefiliralo je Strossmayerovim trgom za vikend, gdje je na ZZZagreb Delimano food festivalu nove kulinarske poslastice predstavila organizatorica Lana Klingor Mihić.
Uz svoja već standardna jela poput Ham Steaka s Meggle maslacem sa začinskim biljem i Tzatziki janjetine, festival je ponovo ponudio i nešto novo, pa je dio gastro priče slagao i popularni chef Andrej Barbieri sa svojim brudetom od mrkača i sendvičem s roast beef-om, a jednako dobro prošle su i venezuelanske Arepe, glazbenika, ali i vrsnog kuhara Ricarda Luqea.
Dobra glazba, zdrave palačinke spremljenih te kulinarske radionice, dječji kutak ili puko odmaranje na ljetnim ležaljkama, obilježile su ZZZagreb Delimano food vikend.
Organizatori već pripremaju novi gastrofestival u Puli, u blizini amfiteatra, od 15. do 22. srpnja u sklopu Pula Film festivala.