NAGRADNI FOND JE 51.000 EURA

Grad Zagreb traži novi vizualni identitet: Najbolji prijedlozi novčano će se nagraditi

Foto: Emica Elveđi / PIXSELL
Grad Zagreb traži novi vizualni identitet: Najbolji prijedlozi novčano će se nagraditi
28.10.2024.
u 15:30
– Pozivam sve zainteresirane da svojom prijavom pridonesu kreiranju suvremenog vizualnog identiteta Zagreba, koji će istovremeno utjeloviti zagrebačku povijest i tradiciju, ali i viziju budućnosti našeg grada – rekao je gradonačelnik Tomašević.
Pogledaj originalni članak

Grad je danas objavio međunarodni projektni natječaj za dizajn novog vizualnog identiteta koji će provesti Hrvatsko dizajnersko društvo, s ciljem stvaranja dizajna koji će obuhvatiti povijest, kulturu, arhitekturu i dinamiku Zagreba. Novim vizualnim identitetom želi se prikazati bogatu povijest grada i ojačati njegovu međunarodnu prepoznatljivost, kažu iz Grada. Natječaj je otvoren za profesionalne dizajnere, samostalne autore i kreativne timove.

Nagradni fond iznosi ukupno 51.000 eura, a bit će raspoređen na pet najboljih prijedloga pa prva nagrada iznosi 15.000, druga 12.000, treća 10.000, četvrta 8.000 i peta 6.000 eura. Prijave su otvorene od danas, a rok za dostavu natječajnih radova je 13. siječnja 2025. Očekuje se da će rezultati natječaja biti objavljeni 31. siječnja iduće godine.

POVEZANI ČLANCI:

– Pozivam sve zainteresirane da svojom prijavom pridonesu kreiranju suvremenog vizualnog identiteta Zagreba, koji će istovremeno utjeloviti zagrebačku povijest i tradiciju, ali i viziju budućnosti našeg grada – rekao je gradonačelnik Tomašević. Naglasio je i važnost uključivanja kreativnih rješenja koja će pridonijeti boljoj prepoznatljivosti glavnog grada na međunarodnoj razini.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.