na vukovarskoj

Grad Zagreb zbog hladnoće otvorio smještaj za one bez krova nad glavom

Foto: Emica Elvedji/PIXSELL
Grad Zagreb zbog hladnoće otvorio smještaj za one bez krova nad glavom
28.11.2023.
u 15:32
Redovni smještaj u prihvatilišta za beskućnike osiguran u suradnji s Gradsko Društvo Crvenog Križa Zagreb i Caritas Zagrebačke nadbiskupije
Pogledaj originalni članak

Zbog hladnih i nepovoljnih vremenskih uvjeta, Grad Zagreb otvorio je prostor u Vukovarskoj 235 kako bi se osobama koje borave na otvorenom i nemaju drugi odgovarajući smještaj pružila mogućnost boravka u toplom.

Riječ je o smještaju za 15 osoba koji će biti otvoren u vremenu od 19 do 7 sati, uz osiguran suhi obrok i topli napitak. Sve osobe u potrebi takvog smještaja mogu se i izravno obratiti Odjelu za socijalnu skrb na adresu Nova cesta 1, svakim radnim danom od 8,30 do 15,30 ili na 01 610 1801

Redovni smještaj u prihvatilišta za beskućnike osiguran u suradnji s Gradsko Društvo Crvenog Križa Zagreb i Caritas Zagrebačke nadbiskupije te se sve osobe u potrebi mogu obratiti Službi Grada Zagreba Hrvatskog zavoda za socijalni rad, kako bi se pokrenuo postupak privremenog smještaja ili neposredno našem Odjelu za socijalnu skrb na prethodno navedene kontakte.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar Senf na kobasi
Senf na kobasi
22:23 28.11.2023.

znači naši građani koji su nesretno završili kao beskućnici nisu zaštićeni,a migranti bez ikakvih papira imaju osiguran smještaj,zdrastveno,hranu itd.....sramota!