gdje i kamo?

Gradski vodič - radionice engleskog za umirovljenike

Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
Gradski vodič - radionice engleskog za umirovljenike
09.01.2013.
u 12:46
Radionica će se odvijati svake srijede od 10-11.30, a cijena iznosi 50 kuna mjesečno. Voditeljica je Višnja Sepčić- Gašpić.
Pogledaj originalni članak

U Domu kulture Prečko, Prečko 2a, danas kreće konverzacija engleskog jezika za umirovljenike. Radionica je namijenjena onima koji žele obnoviti svoje znanje engleskog jezika. Budući da obuhvaća razgovor na engleskom, polaznici moraju imati određeno predznanje. Radionica će se odvijati svake srijede od 10-11.30, a cijena iznosi 50 kuna mjesečno. Voditeljica je Višnja Sepčić- Gašpić.

Radionica mikroelektronike 12. i 13. siječnja

U organizaciji I´MM LAB-a Kulture promjene SC-a 12. i 13. siječnja u Klubu SC održat će se radionica mikroelektronike.

Prijave za sudjelovanje primaju se do četvrtka 10. 1. u ponoć na e-mail: imm.medialab@gmail.com. Polaznici se mole da napišu o sebi nekoliko rečenica te zašto žele sudjelovati na radionici. Kotizacija je 150 kn za članove I’MM laba, nezaposlene, učenike, studente i srednjoškolce, a 200 kn za zaposlene.

>>Uvjeti za prijevoz umirovljenika isti, dodatni dokumenti nisu potrebni

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.