OVE SRIJEDE

Harfa i poezija u školskim klupama: Počinje Glazbeni poučak Zagreb

Foto: Tomislav Miletić / PIXSELL
Harfa i poezija u školskim klupama: Počinje Glazbeni poučak Zagreb
21.10.2024.
u 12:30
Cilj projekta je približiti djeci ljepotu klasične glazbe i hrvatske glazbene baštine kroz edukativan i zabavan program. U suradnji s udrugom Mala opera, koncert će izvesti renomirana harfistica Veronika Ćiković i Zdenko Niessner, moderator i autor koncepta predstave.
Pogledaj originalni članak

Priča o harfi multimedijalni je koncert koji će se održati u srijedu u 10.40 u Sportskoj dvorani Osnovne škole Izidora Kršnjavoga. Ovaj događaj je prvi u seriji besplatnih koncerata vrhunskih glazbenika u sklopu projekta "Glazbeni poučak Zagreb" kojeg organizira Hrvatsko društvo glazbenih umjetnika.

POVEZANI ČLANCI:

Cilj projekta je približiti djeci ljepotu klasične glazbe i hrvatske glazbene baštine kroz edukativan i zabavan program. U suradnji s udrugom Mala opera, koncert će izvesti renomirana harfistica Veronika Ćiković i Zdenko Niessner, moderator i autor koncepta predstave. Na repertoaru će se naći djela poznatih skladatelja poput Claudea Debussyja, Dore Pejačević, Božidara Kunca i Borisa Papandopula, uz stihove književnika Dobriše Cesarića i Grigora Viteza. 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.