Asfaltiranje gradskih ulica

Ilica pri kraju, radovi se sele na Slavonsku

Foto: Grgur Zucko/PIXSELL
Radnici mukotrpno popravljalju ceste i pruge po gradu. Bez obzira na visoke srpanjske emperature koje nerijetko prelae 33 stupnja, radnici postavljaju novi asfalt u Ilici koji doseze cak 140 stupnjeva. Photo:
05.07.2015., Zagreb - Radnici mukotrpno popravljalju ceste i pruge po gradu. Bez obzira na visoke srpanjske emperature koje nerijetko prelae 33 stupnja, radnici postavljaju novi asfalt u Ilici koji doseze cak 140 stupnjeva. Photo: Grgur Zucko/PIXSELL
10.07.2015.
u 10:30
U Zagrebačkim cestama nadaju se da neće biti gužvi jer očekuju odlazak građana na more
Pogledaj originalni članak

Asfaltiranje Ilice od okretišta na Črnomercu do Sokolske ulice bit će završeno u popodnevnim satima u subotu, dan i pol prije najavljenog roka. Ipak, tijekom noći iscrtavat će se linije pa će promet u punom profilu tim dijelom Ilice krenuti u nedjeljno jutro. Iz Zagrebačkih cesta kazali su da su jučer započeli uređivati sjevernu stranu kolnika dok se promet odvija obnovljenom južnom stranom.

– Posebno bismo htjeli upozoriti da je zatvoren izlaz iz Kustošijanske ulice te molimo građane da koriste obilazni pravac Kustošijanska, Srednjak, Kvaternikova, F. Nevistića, Fraterščica, Črnomerec, Ilica i obratno – pozvao je Vlado Suša iz Zagrebačkih cesta. No, završetak radova ne znači i kraj gužvama na ulicama. Gradilište će se samo preseliti na Slavonsku aveniju.

– Već u ponedjeljak 13. srpnja krećemo s obnovom Slavonske avenije, na potezu od Čavićeve prema istoku. Radovi će se odvijati u šest faza, a promet će se odvijati dvosmjerno južnim, odnosno sjevernim kolnikom ovisno o tome koja je faza u tijeku – objasnio je Suša. Dodao je da očekuju da će veći dio Zagrepčana tijekom vikenda otići na godišnji odmor te da vjeruju da neće dolaziti do većih zastoja.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

Avatar Drazen Klaric
Drazen Klaric
11:24 10.07.2015.

Hm, ne bi bilo gužve i očekivanja da građani odu na more, da se napravilo što je gradonačelnik obećao. Produžeci Vukovarske i Branimirove do POS-ovog naselja i treća traka Slavonske do Ivanja Reke. Ali tutleki su sve zaboravili i Potemkin zida fontane dalje, a oni nek se znoje na autoputu bratstva i jedinstva, ali ne do Beograda, jer više nemaju novaca za benzin do tamo, nego u skračenoj varijanti Juge, do svinjogojske farme. Svi smo mi Milan Bandić.

LA
LANA555
00:13 11.07.2015.

Stalno jedno te isto. Kad ce trznicu Miki napraviti u N.Jelkovcu.A di je Miki ?