Zagonetna krađa

Iz barake nestala peć vrijedna čak 100 tisuća kuna

Foto: Anto Magzan/PIXSELL
Iz barake nestala peć vrijedna čak 100 tisuća kuna
04.06.2014.
u 12:00
Kako je skupocjena peć završila u prostoru koji je HŽ dao u koncesiju nije poznato, a njen vlasnik nije bio dostupan za komentar
Pogledaj originalni članak

Gotovo 100.000 kuna vrijedna je peć s dijelovima koja je ukradena iz barake u Miškininoj 66 u Novom Zagrebu. Skupocjena peć ukradena između 22. svibnja i 2. lipnja ove godine, u vlasništvu je poduzetnika Ive Ćosića (44) koji je na toj adresi do prošle godine imao registriranu građevinsku tvrtku.

Prostor na kojem se nalaze barake vlasništvo je HŽ Infrastrukture koja je veliku površinu zemljišta dala u zakup fizičkim i pravnim osobama. Tko je i kako provalio, ne zna se, ali kradljivac je očigledno bio dobro upoznat s vrijednošću ukradene imovine. Ideju o tome o kakvoj je peći riječ nemaju niti radnici susjedne tvrtke koja također koristi dio baraka u Miškininoj.

Za provalu su čuli tek kad im je na vrata pozvonila policija. Kako je vrijedna imovina ‘zalutala’ u napuštene barake, nepoznato je, a s obzirom na to da je vlasnik ukradene peći nedostupan za komentar, misterij peći u iznosu nešto manjem od 100.000 kuna zasad ostaje neriješen.

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.