VRIJEME CURI

Rok je sve kraći: Tomašević objasnio što s onima koji ne stignu na vrijeme poslati zahtjev GPZO-u

Foto: Neva Zganec/PIXSELL
Zagreb: Gužva ispred Gradske plinare Zagreb
Foto: Neva Zganec/PIXSELL
Zagreb: Gužva ispred Gradske plinare Zagreb
Foto: Neva Zganec/PIXSELL
Zagreb: Gužva ispred Gradske plinare Zagreb
Foto: Neva Zganec/PIXSELL
Zagreb: Gužva ispred Gradske plinare Zagreb
Foto: Robert Anic/PIXSELL
Zagreb: Tomašević i njegovi zamjenici otvorili Područni objekt Dječjeg vrtića Poletarac
21.09.2024.
u 14:25
Korisnički centri GPZO-a na adresi Radnička cesta 1 te Zagrebačkog holdinga na adresi Ulica grada Vukovara 41, inače, rade i subotom i to od 9 do 18 sati, a u ponedjeljak, 23. rujna svi centri rade od 8 do 19 sati
Pogledaj originalni članak

Zagrebački gradonačelnik Tomislav Tomašević podsjetio je Zagrepčane, Velike Gorice i Zaprešića da je rok za slanje zahtjeva i ugovora za ostanak u GPZO-u do 23. rujna 2024. u ponoć.  

"Ukoliko građani do tog roka ne uspiju poslati potpisani zahtjev i ugovor, dovoljno je iskazati interes GPZO-u popunjavanjem formulara na web stranici GPZO-a do 23. rujna u ponoć, i ti će se zahtjevi također obrađivati", istaknuo je gradonačelnik. 

Što se tiče sustava kotlovnica u višestambenim zgradama gradonačelnik je naglasio da se zbog specifičnosti načina isporuke i obračuna plina, odluku o odabiru opskrbljivača vlasnici stanova trebaju donijeti kolektivno, a zahtjev podnosi predstavnik suvlasnika. Za ostanak na tržišnoj usluzi GPZO-a, predstavnici suvlasnika trebaju dostaviti potpise natpolovične većine suvlasnika višestambene zgrade o odabiru opskrbljivača. 

VEZANI ČLANCI:

Korisnički centri GPZO-a na adresi Radnička cesta 1 te Zagrebačkog holdinga na adresi Ulica grada Vukovara 41, inače, rade i subotom i to od 9 do 18 sati, a u ponedjeljak, 23. rujna svi centri rade od 8 do 19 sati. 

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 11

Avatar Rahož.Inžur.ej.Nimda
Rahož.Inžur.ej.Nimda
15:53 21.09.2024.

Ja imam 4 brojila na svoje ime. Poslao sam e-mailom zahtjeve GPZu i uredno su mi poslali ugovore, koje sam potpisane i skenirane, vratio e-mailom. Nikakvih problema. Inace, apsolutno sam protiv Tomasevica, ali ostajem kod GPZa, iz principa. Zagrepčanec sam i hocu da me opsluzuje zagrebačka firma. A ove gluposti oko cijena… dajte molim vas. 52,0, 52,1 ili 52,2… radi se o razlikama koje su apsolutno zanemarive na godisnjoj razini.

MO
Moslavina
15:21 21.09.2024.

Nadam se da ce pravni sustav ove zemlje reagirati i kazniti GPZ čitaj Holding zbog manipulacije s potrošačima. Ako građani budu nezadovoljni javnim opskrbljivačem uvije mogu razvrgnuti ugovor i preći tržišnom opskrbljivaču.

MR
MrkiMedo
15:15 21.09.2024.

Ja sam tri puta ispunio obrazac na internetu i još mi nisu poslali dokumente. Htio sam ostati kod Plinare Zagreb samo zato da ne moram mikenjati ovlašteno povlačenje kod banke. Ali zahtjev za ostankom kod Plinare preko interneta ne funkcionira! Plinara pod Tomaševićem samo u problemima.