Sigurna zemlja

Kanada postala in, u agencijama kažu: Ne, nije to zbog Tima...

Kanada postala in, u agencijama kažu: Ne, nije to zbog Tima...
26.02.2016.
u 09:00
Priče o Kanadi uvijek su s pozitivnim konotacijama, međunarodna suradnja između Hrvatske i te zemlje je dobra, više nema viza...
Pogledaj originalni članak

Osim što je u posljednjih nekoliko godina često mjesto selidbe zbog traženja posla, Kanada postaje i sve popularnija turistička destinacija.

Potvrđuju to i agencije koje nude aranžmane putovanja u tu zemlju, a jedan je od razloga: Kanada je postala aktualna tema. Posebice zbog premijera Tihomira Oreškovića, no u agencijama kažu da to ipak nije glavni motiv.

– Priče o Kanadi uvijek su s pozitivnim konotacijama, međunarodna suradnja između Hrvatske i te zemlje je dobra, više nema viza, zbog čega je dodatno zanimljiva turistima željnima dalekih putovanja jer su sve klasične destinacije, poput Kube, već obišli – ističu iz Atlasa. Organiziraju grupna, ali i individualna putovanja, a slično nude i u agenciji Jammark, gdje turisti mogu otići i na autoture po Kanadi.

– Ljudi koji se odlučuju na takva putovanja uglavnom planiraju puno unaprijed jer ona zahtijevaju i velike financijske izdatke – kažu iz Jammarka.

Tjedan dana putovanja stoji oko 15.000 kuna, a uz veće kanadske gradove Montreal, Quebec, Ottawu i Toronto, uglavnom uključuje i slapove Niagare. Osim toga, u posljednje vrijeme sve se više gleda na sigurnost države, kažu iz agencija, pa je i zbog toga Kanada in.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

Avatar realan.zg
realan.zg
14:49 26.02.2016.

Kanada nas hoće u svoj Tim,yee very good

DE
Decembar
14:40 26.02.2016.

Lijepo je sto su se iz Kanade u Hrvatsku vratili Oreskovic a prije njega i oni koji su stvarali Hrvatsku poput Gojka Susak i jos neki vasi ministri. Putovanje za Kanadu je postalo zato sto nas kanadski dolar ne vewdi nista. jeste u zadnjih 4 god. pao za35% to je razlog.