"kulturalka"

KUC Travno pokreće novi ciklus besplatnih radionica, idućeg vikenda starta dramsko-likovna

Foto: Robert Anic/PIXSELL
KUC Travno pokreće novi ciklus besplatnih radionica, idućeg vikenda starta dramsko-likovna
04.02.2024.
u 19:00
Vodit će ih Jelena Kovačić, sveučilišna specijalistica dramske pedagogije, a namijenjene su mladima u dobi od devet do 15 godina
Pogledaj originalni članak

Kulturni centar Travno pokreće "Kulturalku", novi ciklus besplatnih edukativno-kreativnih radionica, namijenjenih djeci i mladima koji će tako dobiti priliku kreativno se izražavati i stvarati. U prostorijama zgrade u Ulici Božidara Magovca 17 održavat će se svake druge subote u večernjim terminima. 

Prva je tako na rasporedu dramsko-likovna radionica koja starta od 10. veljače u terminu od 19 do 20:30 sati, a na kojoj će se sudionici upoznati s određenim likovnim djelima na zabavan, inovativan i interaktivan način. Dramskim vježbama stvarat će vlastite interpretacije umjetničkih djela, likovnim izrazom ih prenijeti na papir, a zatim ih improvizacijom i oživjeti. 

VEZANI ČLANCI: 

Vodit će ih Jelena Kovačić, sveučilišna specijalistica dramske pedagogije, a namijenjene su mladima u dobi od devet do 15 godina. Upisati se može ograničen broj sudionika, njih 15, a prijave su moguće na jelena@kuctravno.hr.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.