Zoološki vrt

Na Egzotičnoj zimi moći će se dotaknuti zmija, gušter ili paličnjak

Foto: PIXSELL
Na Egzotičnoj zimi moći će se dotaknuti zmija, gušter ili paličnjak
06.01.2011.
u 18:13
Egzotična zima u Zoološkom vrtu održava se u subotu i nedjelju od 10 do 14 sati u Maksimiru
Pogledaj originalni članak

Egzotična zima u Zoološkom vrtu održava se u subotu i nedjelju od 10 do 14 sati u Maksimiru, u čemu će uživati svi posjetitelji koje ne muči strah od egzotičnih životinja poput zmija, guštera....

Baš te dvije životinje moći će se ovom prilikom vidjeti izbliza i dotaknuti, kao i paličnjake i gerbile, dok će se beskralježnjaci moći promatrati pomoću lupe.

U Traperskoj kolibi i Tropskoj kući postavit će se stolovi sa zanimljivim preparatima. Tako će se izbliza moći vidjeti neobično ptičje jaje, veliki zub slona, dugačak pitonov svlak ili dio kornjačina oklopa.

A da bi doživljaj bio potpun, ali i edukativan, svim zainteresiranim posjetiteljima edukatori će ispričati zanimljivosti vezane uz izložene životinje i preparate.

Ulaznica u Zoološki vrt za odrasle stoji 30 kuna, a za djecu od 7 do 14 godina je 20 kuna. Za djecu do 7 godina ulaznica je besplatna.

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.