Cammeo i festival

Na Rujanfest taksijem s četiri lokacije

Foto: Duško Marušić/Pixsell
Na Rujanfest taksijem s četiri lokacije
07.09.2012.
u 08:00
Tako će vožnja od okretišta na Črnomercu do odredišta stajati 60 kuna, od Glavnoga kolodvora i Avenue Malla 100 kuna te od okretišta Dubrava 120 kuna.
Pogledaj originalni članak

Nakon što su ostali bez idealne lokacije na Bundeku, organizatori Rujanfesta, koji će se ove godine održati od 13. do 23. rujna ispred Westgatea, sklopili su ugovor s tvrtkom Taxi Cammeo kao službenim prijevoznikom, a koji će voziti po “festivalskim cijenama”.

Cammeo će prema Rujanfestu polaziti s četiri najtraženija i najprometnija mjesta u gradu. Tako će vožnja od okretišta na Črnomercu do odredišta stajati 60 kuna, od Glavnoga kolodvora i Avenue Malla 100 kuna te od okretišta Dubrava 120 kuna.

– Iako je lokacija promijenjena, zahvaljujući našim cijenama činimo ga nikad bližim – kazali su iz Taxi Cammea.

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 8

CI
cibetka
15:58 07.09.2012.

zanimljivo je i to da je grad Zaprešić na neki način pogodovao cammeu i za vrijeme festivala promjenio odluko o taxi djelatnosti na području grada zaprešića i njegove okolice gdje taxi djelatnost od 13.9 do 23.9.2012 mogu obavljati svi taxi prijevoznici bez obzira gdje im je mjesto prebivališta ali u svrhu rujanfesta Tako da bude taxi cammeo sigurno dobio pojačanja iz Pule ,Osijeka i Rijeke. Novinare takve stvari sigurno ne zanimaju kako neki mogu mijenjati zakone kako im se sprdne i na koji se to način postiž.e

TA
taksistLegalist
19:34 07.09.2012.

ilegalna vozila ilegalni vozači ilegalni linijski prijevoz ilegalna naplata vožnje po osobi ilegalna organizacija prikupljanja putnika na području Zaprešića ... dalje dopuni sam... i to jš reklamira na sva usta... institucije??? da plačemo ili se smijemo na pravnu državu?

DM
David Mihalic
11:43 07.09.2012.

...stvarno su "festivalske" ali ako koristite radio taxi i eko taxi onda su cijene redovne i manje za cc-a 8-10kn , mali je problem što nisu "festivalske" odavno cammeo festivalski voza građane, ali samo još one koji neznaju zbrojiti 2 i 2 !!!