'ZBLIŽAVANJE ZDRAVSTVENIH DJELATNIKA SA SUGRAĐANIMA'

Na Sljeme pa na pregled: Sajam zdralja: 'Štampar u tvom kvartu' sutra na platou ispred Žičare

Foto: Slaven Branislav Babic/PIXSELL
Na Sljeme pa na pregled: Sajam zdralja: 'Štampar u tvom kvartu' sutra na platou ispred Žičare
20.09.2024.
u 16:00
Građani svih dobnih skupina moći će se, na nekoliko štandova, educirati o važnosti pravilne prehrane, aktivnog načina života i redovite tjelesne aktivnosti te naučiti kako prepoznati prve simptome određenih zdravstvenih stanja
Pogledaj originalni članak

U sklopu projekta Sajam zdravlja: „Štampar u tvom kvartu“ sutra manifestacija dolazi na plato ispred Žičare Sljeme i to od 9 do 12 sati. Sajam zdravlja: „Štampar u tvom kvartu“ obuhvaća niz lokalnih manifestacija u zagrebačkim kvartovima, u organizaciji službi Nastavnog zavoda za javno zdravstvo “Dr. Andrija Štampar”, Grada Zagreba te područnih Domova zdravlja. Cilj ovakvih manifestacija je zbližavanje zdravstvenih djelatnika sa sugrađanima te jačanje kulture brige o zdravlju i kvaliteti života cijele lokalne zajednice.

Građani svih dobnih skupina moći će se, na nekoliko štandova, educirati o važnosti pravilne prehrane, aktivnog načina života
i redovite tjelesne aktivnosti te naučiti kako prepoznati prve simptome određenih zdravstvenih stanja. – Radujemo se vašem dolasku – poručuju organizator.

VEZANI ČLANCI:

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.